Αυστραλία:Γλίτωσε τελευταία στιγμή από τα «σαγόνια του καρχαρία»

shark

Σε θαλάσσια περιοχή της Νότιας Αυστραλίας

Μάχη για τη ζωή δίνει σέρφερ, έπειτα από την επίθεση που δέχτηκε από καρχαρία.

Απίστευτο και, όμως, αληθινό. Ο Αυστραλός άνδρας έκανε σερφ ανέμελος σε κολπίσκο 245 χιλιόμετρα δυτικά της Αδελαΐδας, όταν ο καρχαρίας του επιτέθηκε και του αφαίρεσε ένα από τα κάτω άκρα.

“Παρευρισκόμενοι είδαν τον καρχαρία να απομακρύνεται με το πόδι στο στόμα” , σύμφωνα με την αστυνομία η οποία συμπλήρωσε ότι ο άνδρας υπέστη σοβαρό τραυματισμό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πορτ Λίνκολν στην Νότια Αυστραλία σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Adelaide Advertiser”, περίπου άλλοι 12 σέρφερ ήταν μέσα στο νερό την ίδια ώρα, ενώ στη συνέχεια επικαλούμενο αυτόπτη μάρτυρα αναφέρει ότι και ο ίδιος είδε τον λευκό καρχαρία να έχει το πόδι του άτυχου, αλλά ταυτόχρονα και τυχερού άνδρα στο στόμα.

Πηγή: Νέος Κόσμος

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.