Ελληνόπουλα που διαπρέπουν: Ο Γιώργος Τσαμούρας παίκτης της Newcastle Jets το 2022

 

George Tsamouras

Ο Γιώργος Τσαμούρας, Eλληνόπουλο από την πόλη του Νιούκαστλ και παίκτης της Newcastle Olympic θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Νewcastle Jets το 2022!

Αφού επιλέχθηκε να προπονείται με την ομάδα των Κ16 της Newcastle Jets στα μέσα της σεζόν 2021, ενώ έπαιζει με την ομάδα Κ15 της Newcastle Olympic στο πρωτάθλημα NPL της Βόρειας Νέας Νότιας Ουαλίας, ο παίκτης δέχτηκε πρόσκληση να συνεχίσει στην Ακαδημία της Jets για την σεζόν 2022! Η Newcastle Jets ως γνωστόν αγωνίζεται στο πρωτάθλημα A-League, την Εθνική κατηγορία της Αυστραλίας!

Ο Γιώργος Τσαμούρας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα των Κ6 της Olympic το 2012. Στο τέλος της σεζόν του 2015 και σε ηληκία 9 ετών, αναγνωρίστηκε από την ομοσπονδία Newcastle Football και πέρασε τα υπόλοιπα τρία χρόνια στο ελίτ Πρόγραμμα Απόκτησης Δεξιοτήτων (SAP) που προσέφερε αρχικά η Newcastle Football και στη συνέχεια η ομοσπονία της ΝNSW Football.

Το 2019 επέστρεψε στην Olympic και συμμετείχε στο πρωτάθλημα NPL της Βόριας Νέας Νότιας Ουαλίας αγωνιζόμενος στην ομάδα Κ13, ενώ παράλληλα συμμετείχε στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Ταλέντων, το οποίο διαχείριζε η NNSW Football. Τις επόμενες δύο σεζόν, παρά το γεγονός ότι διακόπηκαν από τους περιορισμούς και τα lockdowns του Covid-19, οι ομάδες των Κ14 και Κ15 της Newcastle Olympic στις οποίες συμμετείχε ο Γιώργος ανακυρύχθηκαν διαδοχικές πρωταθλήτριες ! Ο ίδιος ο Γιώργος κατάφερε να επιλεγεί στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Ταλέντων του 2021, στην Μεικτή Ομάδα της NNSW που ήταν προγραμματισμένη να αγωνιστεί στους Παν-Αυστραλιανούς αγώνες του 2021 και τελικά στην Ακαδημία της Newcastle Jets.

Ένα λαμπρό τέλος στη σεζόν του 2021 και ένα με πολλά υποσχόμενα το 2022.

 

 

Πηγή: Θωμάς Τσαμούρας

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.