WHAT’S ON

Click Here 2 Get Free Comment Pics

ΣτΗν εκπομπΗ ΡΑδιο ΣυνεντεΥξεις στο ΡΑδιο ΣΥμπαν

Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις αυτή την Κυριακή 23η Σεπτεμβρίου 2012 από τις 12.00 μ. μ. έως 14.00 μ.μ. ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τoν κ. Mιχάλη Χρυσανθόπουλο, δημοσιογράφο, και καθηγητή της ιστορίας και θεολογίας από την Θεσσαλονίκη. Ο κ. Χρυσανθόπουλος θα μας μιλήσει για τα τελευταία θέματα επικαιρότητας από τον Ελλαδικό χώρο.

Επίσης φιλοξενεί τoν Oρέστη Σεϊμένη, διδάσκων στο Μεταπτυχιακό Τμήμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο κ. Σεϊμένης θα μας ενημερώσει για τους νέους φορολογικούς νόμους του 2012 στην Ελλάδα, που αν εφαρμοστούν, θα δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα στους Ομογενείς ‘Ελληνες που ζουν μόνιμα στο εξωτερικό.

Επίσης φιλοξενεί την κ. Eλένη Σκαρλάτου, δημοσιογράφο του Ραδιοφωνικού σταθμού “Σταγών” Καλαμπάκας και της εφημερίδας “Αντίλογος”. Η κ. Σκαρλάτου θα μας μιλήσει για την κρίση στην Ελλάδα και τις προοπτικές ανάκαμψης της Ελληνικής οικονομίας.

Τέλος φιλοξενεί τoν Κωνσταντίνο Βρέλλη, διαχειριστή και επόπτη του “Μουσείου Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη”. Ο κ. Βρέλλης θα μας ενημερώσει για την ιστορία του μουσείου και τι μπορούν να απολαύσουν οι ‘Ελληνες της Αυστραλίας όταν το επισκεφτούν.

Click Here 2 Get Free Comment Pics

Στήν εκπομπή Ράδιο Συνεντεύξεις στο Ράδιο Σύμπαν

Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις αυτή την Κυριακή 16η Σεπτεμβρίου 2012 από τις 12.00 μ. μ. έως 14.00 μ.μ. ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τoν κ. Mιχάλη Χρυσανθόπουλο, δημοσιογράφο, και καθηγητή της ιστορίας και θεολογίας από την Θεσσαλονίκη. Ο κ. Χρυσανθόπουλος θα μας μιλήσει για τα τελευταία θέματα επικαιρότητας από τον Ελλαδικό χώρο.
p

Επίσης φιλοξενεί τoν Δρ. Παναγιώτη Διαμάντη, καθηγητή του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας του Σίδνευ. Ο κ. Διαμάντης θα μας αναλύσει το μυθιστόρημα “Μακεδνώς: Τέκνο Ενός Θεού” που είναι γραμμένο από τον Αυστραλό συγγραφέα Paul Hansen και το οποίο περιγράφει τον κόσμο της Αρχαίας Μακεδονικής μυθολογίας.

Επίσης φιλοξενεί την κ. Θεοδώρα Γιαννιώτη, public programmer του Αυστραλιανού Μουσείου. Η κ. Γιαννιώτη θα μας ενημερώσει για την έκθεση του Μεγάλου Αλεξάνδρου που θα μας επισκεφτεί από το μουσείο STATE HERMITAGE της Ρωσίας.
l

o

Τέλος, φιλοξενεί και την νεαρή Ζωή Καρούζου, νικήτρια του διαγωνισμού The Face of OPA! του περιοδικού Όπα. Η Ζωή θα μας περιγράψει την εμπειρία της και την καριέρα ως φωτομοντέλο, αποτέλεσμα αυτής της νίκης.

Click Here 2 Get Free Comment Pics

Στήν εκπομπή Ράδιο Συνεντεύξεις στο Ράδιο Σύμπαν

Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις αυτή την Κυριακή 9η Σεπτεμβρίου 2012 από τις 12.00 μ. μ. έως 14.00 μ.μ. ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τoν κ. Mιχάλη Χρυσανθόπουλο, δημοσιογράφο, και καθηγητή της ιστορίας και θεολογίας από την Θεσσαλονίκη. Ο κ. Χρυσανθόπουλος θα μας μιλήσει για τα τελευταία θέματα επικαιρότητας από τον Ελλαδικό χώρο.
l

Επίσης φιλοξενεί τον κ. Θανάση Συνοδινό, φιλελεύθερο γερουσιαστή της Ομοσπονδιακής Βουλής Αυστραλίας. Ο κ. Συνοδινός θα μας μιλήσει για την δέσμευση του Συνασπισμού ότι αν γίνει κυβέρνηση, θα βοηθήσει τους Έλληνες που θέλουν να έρθουν στην Αυστραλία για εργασία.


l

Επίσης φιλοξενεί την κ. Μαριάννα Σαρρή, την υπεύθυνη γραφείου του Έλληνο-Αυστραλιανού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Βικτώριας. Η κ. Μαριάννα Σαρρή θα μας μιλήσει για τα ετήσια Βραβεία Αριστείας, σκοπός των οποίων είναι η προβολή των επιτευγμάτων των Ελληνο-Αυστραλών επιχειρηματιών κατά το τελευταίο έτος.

Click Here 2 Get Free Comment Pics

Στήν εκπομπή Ράδιο Συνεντεύξεις στο Ράδιο Σύμπαν

Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις αυτή την Κυριακή 26η Αυγούστου 2012 από τις 12.00 μ.μ. έως 14.00 μ.μ. ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τoν κ. Mιχάλη Χρυσανθόπουλο, καθηγητή της ιστορίας και θεολογίας από την Θεσσαλονίκη. Ο κ. Χρυσανθόπουλος θα μας μιλήσει για τα τελευταία θέματα επικαιρώτατας από τον Ελλαδικό χώρο.

Επίσης φιλοξενεί την κ. Eύη Γιαννά, ιδρυτικό μέλος του οργανισμού GREEK AMBASSADORS. Η κ. Γιαννά θα μας μιλήσει για την ίδρυση και δραστηριότητα του οργανισμού στην Αυστραλία για την παροχή οικονομικής βοήθειας στα θύματα της κρίσης στην Ελλάδα.

Επίσης φιλοξενεί τον Δρ. Μιχάλη Σ. Μιχαήλ, καθηγητή του Πανεπιστημίου La Trobe της Μελβούρνης. Ο Δρ. Μιχαήλ θα μας μιλήσει για την για την παρουσίαση το νέου του βιβλίο «Επίλυση της Κυπριακής Διένεξης — διαπραγμάτευση της Ιστορίας» στο οίκημα της Κυπριακής Κοινότητας του Σίδνευ (58-76 Stanmore Road , Stanmore).l

Click Here 2 Get Free Comment Pics

Στήν εκπομπή Ράδιο Συνεντεύξεις στο Ράδιο Σύμπαν

Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις αυτή την Κυριακή 19η Αυγούστου 2012 από τις 12.00 μ.μ. έως 14.00 μ.μ. ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τoν κ. Mιχάλη Χρυσανθόπουλο, καθηγητή της ιστορίας και θεολογίας από την Θεσσαλονίκη. Ο κ. Χρυσανθόπουλος θα μας μιλήσει για τα τελευταία θέματα επικαιρώτατας από τον Ελλαδικό χώρο.

20120301-221914.jpgΕπίσης φιλοξενεί την κ. Μαρία Βαμβακινού ΜΡ, βουλευτίνα του Calwell του Ομοσπονδιακού Εργατικού Κόμματος Αυστραλίας. Η κ. Βαμβακινού θα μας μιλήσει για την διορισμό της Ελληνικής Υπουργικής Συμβουλευτικής Επιτροπής από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση καθώς και για την συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας για την χωρήγηση αμοιβαίας βίζας εργασίας.

Επίσης φιλοξενεί τoν Δρ. Παναγιώτη Διαμάντη, καθηγητή στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και υφηγητή στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Σίδνευ. Ο κ. Διαμάντης θα μας μιλήσει για το πρόγραμμα εορτασμού για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και Δυτικής Μακεδονίας.

Επίσης φιλοξενεί την Κυριακή Κουμπαρούλη, καλλιτεχνική διευθύντρια του οργανισμού ΑRTS DIASPORA. H κ. Κουμπαρούλη θα μας μιλήσει για το πολιτιστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων «’Οψη της Κωνσταντινουπόλεως».

o”

ll

Τέλος φιλοξενεί και την Πολυξένη Μασσέλου, πρώην διευθύντρια του κρατικού ραδιοσταθμού SBS. H κ. Mασσέλου θα μας μιλήσει για την υποψηφιότητά της στον Δήμο του Waverly για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Σεπτεμβρίου 2012.

Click Here 2 Get Free Comment Pics

Στήν εκπομπή Ράδιο Συνεντεύξεις στο Ράδιο Σύμπαν

Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις αυτή την Κυριακή 12η Αυγούστου 2012 από τις 12.00 μ.μ. έως 14.00 μ.μ. ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τoν κ. Mιχάλη Χρυσανθόπουλο, καθηγητή της ιστορίας και θεολογίας από την Θεσσαλονίκη. Ο κ. Χρυσανθόπουλος θα μας μιλήσει για τα τελευταία θέματα επικαιρώτατας από τον Ελλαδικό χώρο.

Επίσης φιλοξενεί τον κ. Στέφανο Ερακλέους, γραμματέα του Αυστραλιανού Μακεδονικού Γνωμοδοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Ερακλέους θα μας ενημερώσει για ένα έγγφαφο του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ που δίνει περισσότερο φως για την πραγματική αιτία της δημιουργίας της σημερινής ΦΥΡΟΜ.

Επίσης φιλοξενεί τoν κ. Αναστάσιο Κυρίτση, συγγραφέα, πρόεδρο της Επιτροπής Αυστραλο-Ελληνικού Μνημείου Μελβούρνης και πρόεδρο της Ελληνικής πτέρυγας του RSL Μελβούρνης. Ο κ. Κυρίτσης θα μας ενημερώσει για τις εκδηλώσεις συμπλήρωσεις 50 ετών από την συμμετοχή της Αυστραλίας στον πόλεμο του Βιετνάμ.

Eπίσης φιλοξενεί και τον εκδότη του περιοδικού ΟΡΑ, Steve Agi. O κ. Αgi θα μας εξηγήσει τι μπορούμε να διαβάσουμε στην έκδοση του Ιουλίου.

Τέλος, θα έχουμε και τον λαϊκό καλλιτέχνη κ. Ζαφείρη Μελά ο οποίος θα μας ενημερώσει για την περιοδεία που θα πραγματοποιήσει στην Αυστραλία τον Αύγουστο.

Click Here 2 Get Free Comment Pics

l

Στήν εκπομπή Ράδιο Συνεντεύξεις στο Ράδιο Σύμπαν

Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις αυτή την Κυριακή 10 Ioυνίου 2012 από τις 12.00 μ.μ. έως 14.00 μ.μ. ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τoν κ. Endy Zemenidis, Eκτελεστικό Διευθυντή του Hellenic American Leadership Council της Αμερικής. Ο κ. Zemenidis θα μας μιλήσει για την δυσαρέσκεια της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας που προκάλεσε η συνάντηση του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούντογλου, με τον Μητροπολίτη Σικάγου, κ. Ιάκωβο.
l

20120301-221914.jpgΕπίσης φιλοξενεί την κ. Μαρία Βαμβακινού ΜΡ, βουλευτίνα του Calwell του Ομοσπονδιακού Εργατικού Κόμματος Αυστραλίας. Η κ. Βαμβακινού θα μας μιλήσει για την δημιουργία Ελληνικής Υπουργικής Συμβουλευτικής Επιτροπής από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση.
l

Στην ίδια εκπομπή θα φιλοξενήσει και τον νεαρό καλλιτέχνη RESTELIO. O Στέλιος θα μας μιλήσει για την καριέρα του και την οικονομική κρίση στην Ελλάδα!


p

Eπίσης φιλοξενεί και τον εκδότη του περιοδικού ΟΡΑ, Steve Agi. O κ. Αgi θα μας εξηγήσει τι μπορούμε να διαβάσουμε στην έκδοση του Ιουνίου.

p

Τέλος, θα έχουμε και την μόνιμη ανταπόκριση από τον κ. Μιχάλη Χρυσανθόπουλο από την Θεσσαλονίκη με τα τελευταία νέα και επίκαιρα νέα από την Ελλάδα.

Click Here 2 Get Free Comment Pics

Στήν εκπομπή Ράδιο Συνεντεύξεις στο Ράδιο Σύμπαν

Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις αυτή την Κυριακή 20 Mαϊου 2012 από τις 12.00 μ.μ. έως 14.00 μ.μ. ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τoν Δρ. Νικόλαο Βαρσακέλη, καθηγητή στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο κ. Βαρσακέλης θα μας μιλήσει για το πρόγραμμα τεχνογνωσίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, πέρα απο τα σύνορα της Ελλάδας.

c

Επίσης φιλοξενεί τoν κ. Bασίλη Αθανασίου, δικηγόρο και γενικό γραμματέα της Ομάδας Αιγαίουκ. Αθανασίου θα μας μιλήσει για την Ομάδα, τους στόχους της και την 18η διάπλου.

.

Επίσης φιλοξενεί και τον προπονητήΤζό Παλατσίδη. Ο κ. Παλατσίδης θα μας μιλήσει για την καριέρα του σαν παίκτης και σαν προπονητής καθώς και για την 18χρονη παραμονή του στην Ελλάδα.

k

Τέλος, θα έχουμε και την μόνιμη ανταπόκριση από τον κ. Μιχάλη Χρυσανθόπουλο από την Θεσσαλονίκη με τα τελευταία επίκαιρα θέματα της εβδομάδας από την Ελλάδα.

Click Here 2 Get Free Comment Pics

Στήν εκπομπή Ράδιο Συνεντεύξεις στο Ράδιο Σύμπαν

Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις αυτή την Κυριακή 13 Mαϊου 2012 από τις 12.00 μ.μ. έως 14.00 μ.μ. ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τoν πρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής ‘Ενωσης του Ελληνισμού και πολιτειακό εργατικό βουλευτή της Βικτόριας κ. Γιάννη Πανταζόπουλο. O κ. Πανταζόπουλος θα μας μιλήσει για την πρόσφατη εκδρομή -προσκύνημα στην Ελλάδα από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Φιλίας Ελλάδας.
.

Επίσης φιλοξενεί τoν κ. Γιώργο Περγιαλή, δημοσιογράφο και πρώην πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης στο kickboxingκ. Περγιαλής θα μας μιλήσει για την αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας του kickboxing της Αθήνας με την αντίστοιχη της Μελβούρνης στις 2 Ιουνίου 2012 στην Μελβούρνη.
.

20120509-005646.jpgΕπίσης φιλοξενεί και τον λαϊκό καλλιτέχνη Γιώργο Γιασεμή. ΟΓιώργος θα μας μιλήσει για την καριέρα του και την κατάσταση που επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο στην Ελλάδα.


Τέλος, θα έχουμε και την μόνιμη ανταπόκριση από τον κ. Μιχάλη Χρυσανθόπουλο από την Θεσσαλονίκη με τα τελευταία επίκαιρα θέματα της εβδομάδας από την Ελλάδα.

Click Here 2 Get Free Comment Pics

Στήν εκπομπή Ράδιο Συνεντεύξεις στο Ράδιο Σύμπαν

Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις αυτή την Κυριακή 6 Mαϊου 2012 από τις 12.00 μ.μ. έως 14.00 μ.μ. ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τoν αναπληρωτή καθηγητή του Δημοκρατείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Γεώργιο Π. Παύλου. O κ. Παύλου θα μας μιλήσει για το Ευρωπαϊκό όνειρο και το μέλλον της Ελλάδας.
.

Επίσης φιλοξενεί τoν κ. Νίκο Καμτσή, σκηνοθέτη και διευθυντή του θεάτρου “Τόπος Αλλού” από την Ελλάδα.Ο κ. Καμτσής θα μας μιλήσει για την περιοδεία του θεάτρου στο Σίδνευ και την Μελβούρνη μεταξύ 13 και 29 Μαϊου 2012.

.

Επίσης φιλοξενεί και τον λαϊκό καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Θαλασσοχώρη. Ο Κωνσταντίνος θα μας μιλήσει για την καριέρα του και την κατάσταση που επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο στην Ελλάδα.

o
p

Επίσης φιλοξενεί τον εκδότη του περιοδικού ΟΡΑ, Steve Agi. O κ. Αgi θα μας εξηγήσει τι μπορούμε να διαβάσουμε στην έκδοση του Μάη καθώς και για την εκδήλωση ΜΟΔΑ την Τετάρτη 9 Μαϊου 2012.

o

Τέλος, θα έχουμε και την μόνιμη ανταπόκριση από τον κ. Μιχάλη Χρυσανθόπουλο από την Θεσσαλονίκη με τα τελευταία νέα πριν ανοίξουν οι κάλπες στην Ελλάδα.

Click Here 2 Get Free Comment Pics

Στήν εκπομπή Ράδιο Συνεντεύξεις στο Ράδιο Σύμπαν

Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις την Κυριακή 6η Μαïου 2012 από τις 12.00 μ.μ. έως 14.00 μ.μ. ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τον λαϊκό καλλιτέχνη Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης.

Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης – “Σε ονειρεύομαι” Νέο single.

Click Here 2 Get Free Comment Pics

Στήν εκπομπή Ράδιο Συνεντεύξεις στο Ράδιο Σύμπαν

20120421-070836.jpgΣτην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις αυτή την Κυριακή 22 Απριλίου 2012 από τις 12.00 μ.μ. έως 14.00 μ.μ. ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τoν κωμικό, ηθοποιό, συγγραφέα και ζωγράφο κ. Bασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλύν). O κ. Χάρρυ Κλύνν θα μας μιλήσει για το stand up music show “Οποιον πάρει ο Χάρρης” αλλά και για την εκλογική αναμέτρηση στην Ελλάδα.

.
20120421-071150.jpgΕπίσης φιλοξενεί τoν κ. Αναστάσιο Κυρίτση, συγγραφέα και πρόεδρο της Επιτροπής Αυστραλο-Ελληνικού Μνημείου Μελβούρνης. Ο κ. Κυρίτσης θα μας μιλήσει για το νέο του βιβλίο Ελληνο-Αυστραλοί που υπηρέτησαν στα Αυστραλιανά στρατεύματα στους δυο Παγκοσμίους Πολέμους.

.
20120421-071710.jpgΣτην ίδια εκπομπή θα φιλοξενήσει και την τραγουδίστρια Τζώρτζια Κεφαλά του συγκροτήματος της πόπ-ρόκ ΜΠΛΕ. H Τζώρτζια θα μας μιλήσει για την δημιουργία και την πορεία των ΜΠΛΕ.
o

.
Ξεκινώντας απο την εκπομπή της Κυριακής θα έχουμε και την πρώτη ανταπόκριση από τον κ. Μιχάλη Χρυσανθόπουλο από την Θεσσαλονίκη με ανασκόπηση των κυριοτέρων γεγονότων της εβδομάδας που μας πέρασε.

Click Here 2 Get Free Comment Pics

Στήν εκπομπή Ράδιο Συνεντεύξεις στο Ράδιο Σύμπαν

Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις την Κυριακή 29η Απριλίου 2012 από τις 12.00 μ.μ. έως 14.00 μ.μ. ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τον λαϊκό καλλιτέχνη Στάθη Αγγελόπουλο.

Click Here 2 Get Free Comment Pics

Στήν εκπομπή Ράδιο Συνεντεύξεις στο Ράδιο Σύμπαν

Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις αυτή την Κυριακή 8η Απριλίου 2012 από τις 12.00 μ.μ. έως 14.00 μ.μ. ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τoν κ. Mηχάλη Χρυσανθόπουλο, καθηγητή της ιστορίας και θεολογίας από την Θεσσαλονίκης. Ο κ. Χρυσανθόπουλος θα μας μιλήσει για την αποσλαβοποίηση του πληθυσμού της BARDARSKA BANOVINA και η επιβολή της αρχαιομακεδονικής.

22

Επίσης φιλοξενεί τoν κ. Κώστα Καραπαπά,Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο κ. Καραπαπάς θα μας μιλήσει για την κατάκτηση του τελευταίου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού καθώς και για την άφιξη του πρωταθλητή Ελλάδας στις 19 Μαϊου 2012 στην Αυστραλία για το φιλικό με την Melbourne Victory.

222
Στην ίδια εκπομπή θα φιλοξενήσει και την καλλιτέχνη Mαριάντα Πιερίδη. H κυρία Πιερίδη θα μας μιλήσει για την καριέρα της και την οικονομική κρίση στην Ελλάδα!
.k

kkk

jjj
l

Click Here 2 Get Free Comment Pics

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΡΑΔΙΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ TO KΑΤΩ ΛΙΝΚ:

DOWNLOAD AND LISTEN TO THE ENTIRE PROGRAMME RADIO INTERVIEWS OF THIS WEEK BY CLICKING THE ABOVE LINK:

http://www.sendspace.com/file/5bkzrx

l

Στήν εκπομπή Ράδιο Συνεντεύξεις στο Ράδιο Σύμπαν

Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις αυτή την Κυριακή 1η Απριλίου 2012 από τις 12.00 μ.μ. έως 14.00 μ.μ. ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τoν κ. Σταύρο Λυγερό, δημοσιογράφο της Εφημερίδας “Καθημερινή” και συγγραφέα του βιβλίου “Από την κλεπτοκρατία στην χρεοκοπία”. Ο κ. Λυγερός θα μας μιλήσει για το βιβλίο του, την κρίση στην Ελλάδα και τις επικείμενες εκλογές.
p

Επίσης φιλοξενεί τoν κ. Παναγιώτη Ιασωνίδη, αναπληρωτή γραμματέα της Διεθνής Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων. Ο κ. Ιασωνίδης θα μας μιλήσει για την πρόσφατη απόρριψη της αναγνώρισης της Ποντιακής και Ασσυριακής Γενοκτονίας από την Εθνοσυνέλευση της Αρμενίας.
.

Επίσης φιλοξενεί τoν κ. Aντώνης Κουφός, επίτιμο πρόεδρο του Castellorizo Association of Western Australia. Ο κ. Κουφός θα μας μιλήσει για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του οργανισμού.

.

Στην ίδια εκπομπή θα φιλοξενήσει και την Χρύσπα, ‘Ελληνίδα καλλιτέχνη και ερμηνεύτρια της επιτυχίας “Είσε Αστέρι”. H Χρύσπα θα μας μιλήσει για την καριέρα της και την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας!

Click Here 2 Get Free Comment Pics

Στήν εκπομπή Ράδιο Συνεντεύξεις

20120323-015136.jpgΣτην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις αυτή την Κυριακή 25η Mαρτίου 2012 από τις 12.00 μ.μ. έως 14.00 μ.μ. ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τoν κ. Ιωάννη Κοραντή, Βουλευτής Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ. Ο κ. Κοραντής θα μας μιλήσει για την άφιξή του στην Αυστραλία με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου καθώς και για την κρίση και επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα.

k

Επίσης φιλοξενεί τoν κ. Ευάγγελο Ιωαννίδη, δικηγόρο από το Αμύνταιο Φλωρίνης. Ο κ. Ιωαννίδης θα μας μιλήσει για την μάχη των στενών Κλειδιού κοντά στην Βεύβη Φλωρίνης το 1941 όπου υπάρχουν ακόμη σήμερα 22 αγνοούμενοι Αυστραλοί στρατιώτες.


k

Alexander the Great exhibition tapestry

Στην ίδια εκπομπή θα φιλοξενήσει και την Elizabeth Cowell, Exhibition Project Manager του Μουσείου του Σίδνευ. H κ. Cowell θα μας μιλήσει στην Αγγλική γλώσσα για τον Θησαυρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου που θα επισκεφθεί το μουσείο του Σίδνευ τον Νοέμβρη, προερχόμενος απο το μουσείο STATE HERMITAGE της Αγίας Πετρούπολης, Ρωσία.

Click Here 2 Get Free Comment Pics

Στήν εκπομπή Ράδιο Συνεντεύξεις

Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις αυτή την Κυριακή 18η Mαρτίου 2012 από τις 12.00 μ.μ. εως 14.00 μ.μ. ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τoν Βασίλη Βασιλά, καθηγητή και συγγραφέα του Σίδνευ. Ο κ. Βασιλάς θα μας μιλήσει για το νέο του βιβλίο The Giant who Never Awoke, και το οποίο περιγράφει την ιστορία του Πανηλληνίου 1957-1976 (σημερινό Sydney Olympic).


Επισης θα φιλοξενήσει την Μαρία Καρλάκη ‘Ελληνιδα καλλιτέχνη και ερμηνεύτρια της επιτυχίας Ένστικτο “ΣΕ ΘΕΛΩ” . H κ. Καρλάκη θα μας μιλήσει για την καριέρα της και την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας!

Click Here 2 Get Free Comment Pics


Στήν εκπομπή Ράδιο Συνεντεύξεις

Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις αυτή την Κυριακή 11η Mαρτίου 2012 από τις 12.00 μ.μ. εως 14.00 μ.μ. ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τoν κ. Δημήτρης Κωστόπουλος, συγγραφέα, καθηγητή και Λυκειάρχη από την Λέρο. Ο κ. Κωστόπουλος θα μας μιλήσει για την 64η επέτειο της ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων με την Ελλάδα καθώς και για την κατάσταση που επικρατεί εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης.

Επίσης φιλοξενεί τoν κ. Δημήτρης Μηνάς, πρόεδρο της Παμακεδονικής ‘Ενωσης Αυστραλίας. Ο κ. Μηνάς θα μας μιλήσει για την πρόσφατη επίσκεψη κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας από τα Σκόπια και το επικίνδυνο παιχνίδι που παίζεται από τους Αυστραλούς πολιτικούς για την εξασφάλιση ψήφων.
.


Στην ίδια εκπομπή θα φιλοξενήσει και την Καίτη Γαρμπή, που μετράει 24 χρόνια παρουσία στην ελληνική δισκογραφία. H κ. Γαρμπή θα μας μιλήσει για την καριέρα της και την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας!


Click Here 2 Get Free Comment Pics

Στήν εκπομπή Ράδιο Συνεντεύξεις

20120303-130816.jpg
Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις αυτή την Κυριακή 4η Μαρτίου 2012 από τις 12.00 μ.μ. εως 14.00 μ.μ. ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τους δημοσιογράφους Μάκη Τριανταφυλλόπουλο απο το zougla.gr και Νικήτα Φιλιπόππουλο, από το ραδιοσταθμό Ι.Π. Μεσολογγιού 92FM. Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος και ο κ. Φιλιπόππουλος θα μας μιλήσουν για την μιλήσουν για την πολιτική εξουσία, την “Αχίλλεος πτέρνα”, της Ελληνικής κοινωνίας.

20120301-221914.jpg
Επίσης φιλοξενεί την κ. Μαρία Βαμβακινού ΜΡ, βουλευτίνα του Calwell του Ομοσπονδιακού Εργατικού Κόμματος Αυστραλίας. Η κ. Βαμβακινού θα μας μιλήσει για την πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση μεταξύ της Τζούλιας Γκίλαρντ και του Κέβιν Ράντ στο Ομοσπονδιακό Εργατικό Κόμμα Αυστραλίας.

20120301-221503.jpg
Στην ίδια εκπομπή θα φιλοξενήσει τον Θωμά Φωκά,Ελληνας καλλιτέχνης και ερμηνευτής της επιτυχίας “Με Καις”. Ο Θωμάς θα μας μιλήσει για την καριέρα του και την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας!

Click Here 2 Get Free Comment Pics

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΡΑΔΙΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ TO KΑΤΩ ΛΙΝΚ:

http://www.sendspace.com/file/dkt8ki

DOWNLOAD AND LISTEN TO THE ENTIRE PROGRAMME RADIO INTERVIEWS OF THIS WEEK BY CLICKING THE ABOVE LINK:
.

Στήν εκπομπή Ράδιο Συνεντεύξεις

Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις αυτή την Κυριακή 26η Φεβρουαρίου 2012 από τις 12.00 μ.μ. εως 14.00 μ.μ. ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τoν Δρ. Νικόλαο Βαρσακέλη, καθηγητή στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αρσιτοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο κ. Βαρσακέλης θα μας μιλήσει για την κρίση στην Ελλάδα και το καινούργιο πακέτο διάσωσης.
.

Επίσης φιλοξενεί τoν Δρ. Παναγιώτης Διαμάντης, καθηγητή στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και υφηγητή στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Σίδνευ. Ο κ. Διαμάντης θα μας μιλήσει για την πρόσφατη προπαγάνδα των Σκοπιανών αναφορικά με την κατάργηση του όρου “Σλαβομακεδόνες” από την Αυστραλιανή Κυβέρνηση και την αντικατάστασή του με τον όρο “Μακεδόνες”.
l

Στην ίδια εκπομπή θα φιλοξενήσει την ‘Ηβη Αδαμου, Ερμηνεύτρια της Κυπριακής συμμετοχής στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Baku του Azerbaijan. H Hβη θα μας μιλήσει για την καριέρα της και την προετοιμασία της για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision.
.

In the programme RADIOINTERVIEWSthis Sunday 26thFebruary 2012, and from 12.00 a.m to 02.00 p.m. TomTsamouras welcomes Ivi Αdamou the singer representing the Cypriot entry in this years Eurovision song contest in Baku, Azerbaijan. Ivi will be talking to us about her career and as well as her preparation for this year’s Eurovision song contest.

;Click Here 2 Get Free Comment Pics.

Στήν εκπομπή Ράδιο Συνεντεύξεις

Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις αυτή την Κυριακή 19η Φεβρουαρίου 2012 από τις 12.00 μ.μ. εως 14.00 μ.μ. ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τoν κ. Nigel Farage, Ευρωβουλευτή της Αγγλίας και Πρόεδρο του UK Independence Party. Ο κ. Farage θα μας μιλήσει για την Ελληνική Τραγωδία, τι δημιούργησε την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και τί χρειάζεται για να ανακάμψει από την κρίση αυτή.


/

In the programme RADIO INTERVIEWS this Sunday 19th February 2012, and from 12.00 a.m to 02.00 p.m. Tom Tsamouras welcomes Nigel Farage British Member of the European of Parliament and leader of the UK Independence Party. Mr. Farage will talk about the Greek Tragedy, what has been the cause of it, and what needs to be done for it to be overcome.
.

;Click Here 2 Get Free Comment Pics.

Στήν εκπομπή Ράδιο Συνεντεύξει

.
Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις αυτή την Κυριακή 12η Φεβρουαρίου 2012 από τις 12.00 μ.μ. εως 14.00 μ.μ. ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τoν Δρ. Παναγιώτης Διαμάντης, καθηγητή στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και υφηγητή στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Σίδνευ. Ο κ. Διαμάντης θα μας μιλήσει για το πρόγραμμα περιήγησης ιστορικών τοπίων στην Ελλάδα που θα δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες να εξαιρευνούν την κληρονομιά των Αυστραλών ‘Ανζακς.

Επίσης θα φιλοξενήσει τον Νik Halik (Νίκο Χαλικόπουλο) επιχειρηματία, συγγραφέα, στρατηγικό αναλυτή παγκοσμίου πλούτου, διεθνή ομιλητή, αστροναύτη και υψηλό αδρεναλίνης τυχοδιώκτη. Ο κ. Halik θα μας μιλήσει για την ζωή του και την δύναμη που διαθέτει ο άνθρωπος όταν θέλει να πετύχει.

.
Στην ίδια εκπομπή θα φιλοξενήσει τoν κ. Βασίλη Ανεμογιό, ‘Ελληνα καλλιτέχνη και ερμηνευτή της επιτυχίας “Με Πας”. Ο Βασίλης θα μας μιλήσει για την καριέρα του και την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα στον καλλιτεχνικό χώρο!


.

Click Here 2 Get Free Comment Pics

Στήν εκπομπή Ράδιο Συνεντεύξεις

Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις αυτή την Κυριακή 5η Φεβρουαρίου 2012 από τις 12.00 μ.μ. εως 14.00 μ.μ. ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τον κ. Μιχάλης Χριστοδούλους, Πρόεδρο της Κυπριακής Κοινότητας του Σίδνεϋ. Ο κ. Χριστοδούλους θα μας μιλήσει για την αντιπροσωπεία απο το Κυπριακό Κοινοβούλιο που θα επισκεφτεί την Αυστραλία.
.

Επίσης θα φιλοξενήσει τoν κ. Νίκο Μπατιστάτο, Γενικό Διευθυντή της εταιρίας “Μπατιστάτος Κατασκευές Κατοικιών”. Ο κ. Μπατιστάτος θα μας μιλήσει για τις ευκαιρίες που προσφέρει για τον Ελληνισμό της Αυστραλίας η Ελληνική αγορά ακινήτων και οικοδομικών έργων.

Στην ίδια εκπομπή θα φιλοξενήσει τoν κ. ‘Αγγελο Ανδρεάτο, ‘Ελληνα καλλιτέχνη και ερμηνευτή της επιτυχίας “ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ” Ο ‘Αγγελος θα μας μιλήσει για την καριέρα του, και την τελευταία δισκογραφική συνεργασία!

.
Click Here 2 Get Free Comment Pics

ΠΑΤΡΑ….ΣΙΔΝΕΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ 6 ΜΕΤΡΩΝ!

Ένας 55 χρονος πρώην ανθυποπλοίαρχος θα επιχειρήσει να ταξιδέψει από την Πάτρα έως το Σίδνεϊ της Αυστραλίας με σκάφος 6 μέτρων για να αποσπάσει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας!

Ο Απόστολος Καρδάρας από την Πάτρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ελληνικό ραδιοσταθμό Symban World Radio του Σίδνεϊ αποκάλυψε τα σχέδια για ένα ταξείδι από την Πάτρα, με ειδικά εξοπλισμένο σκάφος, το οποίο θα διαρκέσει έως και 6 μήνες και θα περιλαμβάνει στάσεις σε λιμάνια της Αιγύπτου, Σαουδικής Αραβίας, Σρί Λάνκα, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Ινδονησία, Παπούα Νέα Γουινέα, μέχρι τον τελικό προορισμό που είναι το Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Ερωτηθείς από τον παρουσιαστή της εκπομπής “Ράδιο Συνεντεύξεις”, κ. Θωμά Τσαμούρα τα αίτια ενός τόσου μεγάλου και επικίνδυνου ταξιδιού, ο κ. Καρδάρας υπογράμμισε: “…προκειμένου να αναδείξουμε την Ελληνικότητα της Μακεδονίας αλλά και να αποδείξουμε τι μπορούν να κάνουν οι ‘Ελληνες όταν είναι ενωμένοι, αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου να κατασκευάσουμε ένα σκάφος κλειστού τύπου προκειμένου να κάνουμε την διάπλευση από την Πάτρα στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας…”!

Αξίζει να σημειωθεί ότι την κατασκευή του σκάφους ανέλαβε το Πανεπιστήμιο Πατρών με το ναυπηγικό τμήμα των ΤΕΙ Αθηνών. Το σκάφος θα είναι εξοπλισμένο με ειδικά ηλιακά πάνελ που θα παράγουν ρεύμα για την λειτουργία των μηχανημάτων, θα διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους για τρόφιμα και εξοπλισμό καθώς και μια δεξαμενή νερού 420 λίτρων. Επίσης θα υπάρχει ραδιοτηλέφωνο πάνω στο σκάφος με το οποίο ο κ. Καρδάρας θα μπορεί να έρχεται σε επαφή με την ομάδα υποστήριξης καθώς και με τις Ελληνικές πρεσβείες στα λιμάνια που θα επισκέπτεται.

Οικογενειάρχης και πατέρας τριών κοριτσιών ο κ. Καρδάρας είπε ότ: “βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθεια των Σκοπιανών να αμφισβητούν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και επειδή βλέπουμε ότι δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο που θα μπορούσε να συγκινήσει την κοινή γνώμη αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου να πραγματοποιήσουμε αυτό το ταξείδι για να αποδείξουμε ότι εμείς μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας και μπορούμε να αναδείξουμε αυτό που άλλοι δεν μπορούν”.

Ερωτηθείς γιατί επιλέχτηκε ραδιοσταθμός της Αυστραλίας για την ανακοίνωση του ταξιδιού και συγκεκριμένα του Symban World Radio, είπε ότι: “δεν το ανακοινώσαμε εδώ στην Ελλάδα ακόμη γιατί βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Θεωρήσαμε ότι οι πρώτοι που θα έπρεπε να το μάθετε είναι εσείς εκεί στην Αυστραλία. Επιλέξαμε το Ράδιο Σύμπαν γιατί εκπέμπει σε παγκόσμια κλίμακα, (εκπέμπει και στα βραχέα), και εσείς έχετε τον τρόπο να το μεταδώσετε στον πανταχού κόσμο”.

Το ταξείδι είναι να ξεκινήσει τον Ιούνιο από την Πάτρα και να διαρκέσει μεταξύ 5 έως 6 μήνες, λαμβάνοντας υπ’ όψη τις καιρικές συνθήκες που θα αντιμετωπιστούν στην διαδρομή. Σύμφωνα με τον ίδιο, η 38χρονη πείρα ως ναυτικός, και ο λεπτομερής προγραμματισμός για το ταξείδι είναι αυτά τα στοιχεία που τον κάνουν να αισιοδοξεί ότι η προσπάθεια θα έχει αίσιο τέλος.

Στο μεταξύ, εκμεταλλεύοντας την δυνατότητα της επικοινωνίας που θα διαθέτει το σκάφος, ο ραδιοσταθμός SYMBAN της Αυστραλίας ανέλαβε να ενημερώνει τους ακροατές του για την εξέλιξη του ταξιδιού με ανταποκρίσεις που θα μπορεί να κάνει με τον κ. Καρδάρα δια μέσου ραδιοτηλεφώνου!

Ερωτηθείς τι θα απογίνει το σκάφος μετά την άφιξή του στην Αυστραλία, ο κ Καρδάρας εξέφρασε την επιθυμία του να δωριθεί σε κάποια έκθεση για να μπορεί να το βλέπει και η μεταγενέστερη γενιά!

Η συνέντευξη του κ. Καρδάρα είναι διαθέσιμη για ακρόαση στην ιστοσελίδα: http://www.radiosymban.com.au ή στο λίνκ:

http://www.sendspace.com/file/k2om40

Click Here 2 Get Free Comment Pics

.
ΡΑΔΙΟ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Νέα εκστρατεία για τον εντοπισμό αγνοούμενων Αυστραλών στρατιωτών στην Ελλάδα επισήμανε ο γνωστός καθηγητής Λάμπης Εγγλέζος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ελληνικό ραδιοσταθμό SYMBAN WORLD RADIO του Σίδνεϊ.

Ο κ. Εγγλέζος έγινε γνωστός σε όλη την Αυστραλία μετά την ανακάλυψη 162 Αυστραλών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στις 16 Ιουλίου του 1916 στην περιοχή Fromelles της Γαλλίας και θάφτηκαν από Γερμανούς σε ομαδικούς τάφους, χωρίς κανένα ενδεικτικό. Τα λείψανα των στρατιωτών εντοπίστηκαν το 2008 από τον Ελληνικής καταγωγής καθηγητή ο οποίος ξεκίνησε την έρευνα για τον εντοπισμό των τάφων, όταν θέλοντας να συμβάλλει στη δημιουργία του Συνδέσμου Συγγενών και Φίλων Στρατιωτών του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, άρχισε να μελετά την μάχη της Fromelles και να αναλύει τις λεπτομέρειες που συγκέντρωνε.

Μιλώντας στην εκπομπή “Ράδιο Συνεντεύξεις” ο κ. Εγγλέζος ζήτησε την βοήθεια του παρουσιαστή κ. Θωμά Τσαμούρα και των διασυνδέσεων του σταθμού SYMBAN στην Ελλάδα για τον εντοπισμό 20 έως 25 στρατιωτών που σκοτώθηκαν στην περιοχή Βεύη Φλωρίνης τον Απρίλιο του 1941 και άλλους 10 έως 12 σε περιοχή κοντά στον Ισθμό της Κορίνθου την ίδια περίοδο. Οι Αυστραλοί στρατιώτες θάφτηκαν σε άγνωστα σημεία των άνω περιοχών από Γερμανούς στρατιώτες.

Ο κ. Εγγλέζος αφού περιέγραψε τις περιοχές όπου χάθηκαν οι Αυστραλοί στρατιώτες καθώς και αυτόπτες μαρτυρίες ότι θάφτηκαν από Γερμανούς στρατιώτες, επισήμανε “είμαστε υποχρεωμένοι να τους βρούμε και να τους θάψουμε κανονικά όπως αξίζει σε όλους τους ανθρώπους”.

Ο κ. Τσαμούρας δεσμεύτηκε να συντονίσει την έρευνα για στοιχεία που ίσως οδηγήσουν στον εντοπισμό των λείψανων των στρατιωτών χρησιμοποιώντας τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Φλώρινας και της Κορίνθου για την ενημέρωση των κατοίκων των δύο περιοχών καθώς και την περισυλλογή όλων των πληροφοριών που τυχών προκύψουν.

Click Here 2 Get Free Comment Pics

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΙΔΝΕΥ ΜΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

.

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙA

.

Click Here 2 Get Free Comment Pics


Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.