YOUTUBE INTERVIEWS

 

 • O κ. Ορέστης Σεϊμένης διδάσκων στο Μεταπτυχιακό Τμήμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενημερώνει τον Θωμά Τσαμούρα του SYMBAN RADIO AUSTRALIA για τις επιτπώσεις στους ‘Ελληνες της Αυστραλίας, των νέων φορολογικών νόμων για το 2012.στην Ελλάδα.

  ΥπHρχε ΛαϊκOς Τραγουδιστής     Στέλιος Αντωνου    

  Υπήρχε Λαϊκός Τραγουδιστής     Στέλιος Αντωνίου

 • DR DIAMADIS TALKS TO SYMBAN RADIO AUSTRALIA ABOUT THE NOVEL MACEDON “CHILD OF GOD”…

  O Δρ. Παναγιώτης Διαμάντης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας του Σίδνευ μιλάει με τον Θωμά Τσαμούρα του SYMBAN RADIO AUSTRALIA  για το μυθιστόρημα “Μακεδνώς: Τέκνο Ενός Θεού” που είναι γραμμένο από τον Αυστραλό συγγραφέα Paul Hansen και το οποίο περιγράφει τον κόσμο της Αρχαίας Μακεδονικής μυθολογίας.

 • MARIANNA SARRIS  TALKS  TO  SYMBAN RADIO AUSTRALIA ABOUT HACCI’S EXCELLENCE AWARDS …

   

  H κ. Μαριάννα Σαρρή, υπεύθυνη γραφείου του Έλληνο-Αυστραλιανού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Βικτώριας ενημερώνει τον Θωμά Τσαμούρα του SYMBAN RADIO AUSTRALIA για τα ετήσια Βραβεία Αριστείας του Ελληνο-Αυστραλιανού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου.
  Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΝΙΚΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ SYMBAN RADIO AUSTRALIA
  Ο Γιώργος Δανίκας μιλάει με τον Θωμά Τσαμούρα του SYMBAN RADIO AUSTRALIA για την καριέρα του και την Ελλάδα.
 • ZOE KAROUZOS, THE WINNING FACE OF OPA,

  Zoe Karouzos, winner of THE FACE OF OPA! MAGAZINE competition, talks to Tom Tsamouras of Symban Radio about her experience and the modelling career that has resulted from this!

  SENATOR SINODINOS TALKS TO SYMBAN RADIO ABOUT GREEKS WISHING TO WORK IN AUSTRALIA…

   

  O κ. Θανάσης Συνοδινός, φιλελεύθερος γερουσιαστής της Ομοσπονδιακής Βουλής Αυστραλίας μιλάει με τον Θωμά Τσαμούρα του SYMBAN RADIO για την δέσμευση του Συνασπισμού ότι αν γίνει κυβέρνηση, θα βοηθήσει τους Έλληνες που θέλουν να έρθουν στην Αυστραλία για εργασία.
 • MICHALIS STAVROU MICHAEL TALKS TO SYMBAN RADIO ABOUT HIS BOOK RESOLVING THE CYPRUS CONFLICT…

  O Δρ. Μηχάλης Σ. Μιχαήλ, καθηγητής του Πανεπιστημίου La Trobe της Μελβούρνης ενημερώνει τον Θωμά Τσαμούρα του SYMBAN RADIO AUSTRALIA για την παρουσίαση το νέου του βιβλίο «Επίλυση της Κυπριακής Διένεξης — διαπραγμάτευση της Ιστορίας» στο οίκημα της Κυπριακής Κοινότητας του Σίδνευ (58-76 Stanmore Road , Stanmore).

  Dr DIAMADIS TALKS TO SYMBAN RADIO ABOUT THE 100 YEARS SINCE THE LIBERATION OF THESSALONIKI…

  O Δρ. Παναγιώτης Διαμάντης, υφηγητής στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Σίδνευ ενημερώνει τον Θωμά Τσαμούρα του SYMBAN RADIO AUSTRALIA για το πρόγραμμα εορτασμού για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και Δυτικής Μακεδονίας.

  KIRIAKI KOUBAROULIS TALKS TO SYMBAN RADIO ABOUT A VIEW OF CONSTANTINOPLE…

  H κ. Κυριακή Κουμπαρούλη, καλλιτεχνική διευθύντρια του οργανισμού ΑRTS DIASPORA ενημερώνει τον Θωμά Τσαμούρα του SYMBAN RADIO AUSTRALIA για το πολιτιστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων Ηellenic Heriatge Series 2012 «’Οψη της Κωνσταντινουπόλεως».

  MARIA VAMVAKINOU TALKS TO SYMBAN RADIO ABOUT AUSTRALIAN & GREEK WORK VISAS…

  H κ. Μαρία Βαμβακινού ΜΡ, βουλευτίνα του Calwell του Ομοσπονδιακού Εργατικού Κόμματος Αυστραλίας ενημερώνει τον Θωμά Τσαμούρα του SYMBAN RADIO AUSTRALIA για την απόφαση της Αυστραλίας να χορηγήσει αμοιβαία βίζα εργασίας.και τουρισμού με την Ελλάδα. Επίσης ενημερώνει για την διορισμό της Ελληνικής Υπουργικής Συμβουλευτικής Επιτροπής από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση.

  AMAC TALKS TO SYMBAN RADIO AUSTRALIA ABOUT THE CREATION OF FYROM…

  O κ. Στέφανος Ερακλέους, γραμματέας του Αυστραλιανού Μακεδονικού Γνωμοδοτικού Συμβουλίου μας ενημερώνει τον Θωμά Τσαμούρα του SYMBAN RADIO AUSTRALIA για ένα έγγραφο του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ που δίνει περισσότερο φως για την πραγματική αιτία της δημιουργίας της σημερινής ΦΥΡΟΜ.

  NIGEL FARAGE TALKS TO RADIO SYMBAN

  Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις αυτή την Κυριακή 19η Φεβρουαρίου 2012 από τις 12.00 μ.μ. εως 14.00 μ.μ. ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τoν κ. Nigel Farage, Ευρωβουλευτή της Αγγλίας και Πρόεδρο του UK Independence Party.  Ο κ. Farage θα μας μιλήσει για την Ελληνική Τραγωδία, τι δημιούργησε την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και τί χρειάζεται για να ανακάμψει από την κρίση αυτή.
  In the programme RADIO INTERVIEWS this Sunday 19th February 2012, and from 12.00 a.m to 02.00 p.m. Tom Tsamouras welcomes Nigel Ferage British Member of the European of Parliament and leader of the UK Independence Party. Mr. Farage will talk about the Greek Tragedy, what has been the cause of it, and what needs to be done for it to be overcome.

  Radio Symban Αυστραλiα – Βασiλης Ανεμογιός

  Η ραδιοφωνική συνέντευξη του Βασίλη Ανεμογιού με το Θωμά Τσαμούρα στην εκπομπή του “Ράδιο Συνεντεύξεις” στο Radio Symban http://www.radiosymban.com της Αυστραλίας

  HARRY KLYNN TALKS TO RADIO SYMBAN ABOUT THE ELECTIONS IN GREECE

   

  κ. Bασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλύνν) ενημερώνει τον Θωμά Τσαμούρα του SYMBAN RADIO AUSTRALIA για το έργο του αλλά και για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

  OPA! MAGAZINE STEVE AGI SPEAKS TO SYMBAN RADIO ABOUT THE JULY EDITION…

  OPA! Magazine – Steve Agi speaks to Tom Tsamouras of Symban Radio Australia about the July edition.

  ZAFEIRIS MELAS AUSTRALIAN TOUR 2012 TALKS TO SYMBAN RADIO AUSTRALIA…

  O πολυβραβευμένος λαϊκός καλλιτέχνης Zαφείρης Μελάς μιλάει με τον Θωμά Τσαμούρα του SYMBAN RADIO AUSTRALIA για την περιοδεία του στην Αυστραλία κατά τον Αύγουστο του 2012.

  ΟRESTIS SEIMENIS TALKS TO SYMBAN RADIO ABOUT TAX LAWS AFFECTING GREEK AUSTRALIANS…

  O κ. Ορέστης Σεϊμένης διδάσκων στο Μεταπτυχιακό Τμήμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενημερώνει τον Θωμά Τσαμούρα του SYMBAN RADIO AUSTRALIA για τους φορολογικούς νόμους στην Ελλάδα και πώς επηρεάζουν τους Έλληνες της Αυστραλίας.

  STELIOS ANTONIOU TALKS TO SYMBAN RADIOAUSTRALIA.wmv  

     
 • O ‘Ελληνο-Αυστραλός καλλιτέχνης Στέλιος Αντωνίου από την Μελβούρνη μιλάει με τον Θωμά Τσαμούρα του SYMBAN RADIO AUSTRALIA για την καριέρα του και την τελευταία του δισκογραφική εργασία “ΕΙΛΙΚΡIΝΑ”.

  NIKOS BATISTATOS TALKS TO SYMBAN RADIO AUSTRALIA

  Ο κ. Νίκος Μπατιστάτος, Γενικός Διευθυντής της εταιρίας “Μπατιστάτος Κατασκευές Κατοικιών”, μιλάει με τον Θωμά Τσαμούρα του SYMBAN RADIO AUSTRALIA για τις ευκαιρίες που προσφέρει για τον Ελληνισμό της Αυστραλίας η Ελληνική αγορά ακινήτων και οικοδομικών έργων.

  FROMELLES DAY OF REMEMBRANCE ON SYMBAN RADIO AUSTRALIA

  A Day of Remembrance was held for Private Matthew Hepple, one of 250 soldiers discovered in the mass graves at Fromelles, at Kearsley Community Hall, NSW on Saturday 21 July, 2012.

  Tom Tsamouras of Symban Radio Australia speaks with the co-ordinator of the event Royce Atkinson and guest speaker Lambis Englezos, the historian who discovered the resting place of the fallen at Fromelles.

  PARTHENON MARBLES ON SYMBAN RADIO AUSTRALIA 

  Emanuel Cominos and Dennis Tritaris talk with Tom Tsamouras of Symban Radio Australia about the Parthenon Marbles and the 2012  International Colloquy held in London.

  OUT OF THE BLUE & ANTHEA TRIO TALK TO SYMBAN RADIO AUSTRALIA

   
  H Aνθή Σιδηροπούλου των ANTHEA TRIO και ο Παναγιὠτης Καλανδράνης των OUT OF THE BLUE μιλούν  με τον Θωμά Τσαμούρα του SYMBAN RADIO AUSTRALIA για την συναυλία που θα πραγματοποιήσουν τα δύο συγκροτήματα μαζί στις 13 Ιουλίου 2012 στο 103 Railway Parade Marrickville, Sydney (Pan Macedonian Association Building).
 • YIANNA STAVROU “INTERVENTION” TALKS TO SYMBAN RADIO AUSTRALIA…

  Yianna Stavrou talks to Tom Tsamouras of Symban Radio Australia about her debut single “Intervention”! She also talks about her success in being signed as the host of Australia’s most awarded lifestyle magazine OPA! as it makes it’s debut nationally on TV next month.

 • ENDY ZEMENIDIS  TALKS TO SYMBAN RADIO AUSTRALIA 

  O κ. Endy Zemenidis, Eκτελεστικός Διευθυντής του Hellenic American Leadership Council της Αμερικής μιλάει με τον Θωμά Τσαμούρα του SYMBAN RADIO AUSTRALIA  για την δυσαρέσκεια της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας που προκάλεσε η συνάντηση του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούντογλου, με τον Μητροπολίτη Σικάγου, κ. Ιάκωβο.
 • PISTA  MAGAZINE   KELLY SXOINA TALKS TO SYMBAN RADIO AUSTRALIA

  H κυρία Kelly Σχοινά είναι δημοσιογράφος του περιοδικού ΠΙΣΤΑ. Η κυρία Σχοινά μας ενημερώνει για την ιστορία του περιοδικού, το τελευταίο τεύχος, και για την επικείμηνη έκδοσή του στην Αυστραλία.

 • ΟΜADA  AIGAIAOY  TALKS TO SYMBAN RADIO AUSTRALIA.wmv

  O κ. Bασίλης Αθανασίου, δικηγόρος και γενικός γραμματέας της Ομάδας Αιγαίου μιλάει με τον Θωμά Τσαμούρα του SYMBAN RADIO AUSTRALIA. Ο κ. Αθανασίου μας ενημερώνει για την Ομάδα, τους στόχους της και την 18η διάπλου.

  JOE PALATSIDIS  TALKS  TO  SYMBAN  RADIO  AUSTRALIA.wmv

  Joe Palatsidis talks to Tom Tsamouras from Symban Radio Australia about his career as a play and a coach, as well as his 18 year stay in Greek football.

  • OLYMPIACOS DOWN UNDER TALKS TO SYMBAN RADIO AUSTRALIA

   Ο Χρήστος Γάτσης διευθυντής της TARGET SPORT που διοργανώνει το φιλικό Melbourne Victory vs Olympiacos μιλάει με τον Θωμά Τσαμούρα του Symban Radio Australia.

  • NIKOS VARSAKELIS TALKS ABOUT ARISTOTLE UNIVERSITY

   Ο καθηγητής Νίκος Βαρσακέλης μιλάει στον Γιώργο Ροδάκογλου του FM 100 και SYMBAN RADIO AUSTRALIA για το πρόγραμμα  τεχνογνωσίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας.

  • STATHIS AGGELOPOULOS TALKS TO SYMBAN RADIO AUSTRALIA

   O Στάθης Αγγελόπουλος μιλάει στον Θωμά Τσαμούρα της εκπομπής Ράδιo Συνεντεύξεις του SYMBAN RADIO AUSTRALIA για την καριέρα του και την ζωή του ως γιός του Μανόλη Αγγελόπουλο.

  • GREEK AUSTRALIANS IN THE AUSTRALIAN ARMED FORCES DURING WWI & WWII

   O κ. Αναστάσιος Κυρίτσης, είναι συγγραφέας και πρόεδρος της Επιτροπής Αυστραλο-Ελληνικού Μνημείου Μελβούρνης. Ο κ. Κυρίτσης μας ενημερώνει για το νέο του βιβλίο Ελληνο-Αυστραλοί που υπηρέτησαν στα Αυστραλιανά στρατεύματα στον πρώτο και δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

  • Dr DIAMADIS TALKS TO SYMBAN RADIO AUSTRALIA ABOUT THE ANZAC HERITAGE PROGRAMME

   Δρ. Παναγιώτης Διαμάντης, υφηγητής του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας του Σίδνευ. Ο κ. Διαμάντης μας ενημερώνει για το πρόγραμμα περιήγησης ιστορικών τοπίων στην Ελλάδα που θα δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να εξαιρευνούν την κληρονομιά των Αυστραλών ‘Ανζακς – ANZAC Heritage programme.

   MBLE  GEORGIA KEFALA  TALKS TO SYMBAN RADIO AUSTRALIA.wmv

   H Tζώρτζια Κεφαλά του συγκροτήματος της ποπ- ροκ “ΜΠΛΕ” μιλάει με τον Θωμά Τσαμούρα του SYMBAN RADIO AUSTRALIA για την δημιουργία και πορεία της μπάντας έως σήμερα.

  • APOSTOLOS KALDARAS TALKS TO SYMBAN RADIO AUSTRALIA.wmv

   κ. Απόστολος Καρδάρας, ανθυποπλοίαρχος του Ελληνικού εμπορικού ναυτικού. Ο κ. Καρδάρας  ενημερώνει τον Θωμά Τσαμούρα του Symban Radio για το ταξίδι του από την Πάτρα έως το Σίδνεϊ της Αυστραλίας με σκάφος 6 μέτρων για να αποσπάσει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

   MΑΡΙΑΝΤΑ  ΠΙΕΡΙΔΗ  ΤΑLKS  TO  RADIO  SYMBAN  AUSTRALIA.wmv

   Η Mαριάντα Πιερίδη μιλάει στον Θωμά Τσαμούρα για την καριέρα της, την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας και τις αναμνήσεις από την επισκέψη της στην Αυστραλία!

  • OLYMPIACOS  TALKS  TO  SYMBAN  RADIO  AUSTRALIA.wmv

   Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις την Κυριακή 8η Απριλίου 2012  ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τoν κ. Κώστα Καραπαπά, Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο κ. Καραπαπάς ενημερώνει για την κατάκτηση του τελευταίου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού καθώς και για την άφιξη του πρωταθλητή Ελλάδας στις 19 Μαϊου 2012 στην Αυστραλία για το φιλικό με την Melbourne Victory.

   XRYSPA  TALKS TO SYMBAN  RADIO  AUSTRALIA.wmv    

   H Χρύσπα, ερμηνεύτρια της επιτυχίας “Είσε Αστέρι”, μιλάει στον Θωμά Τσαμούρα από την εκπομπή Ραδιοσυνεντεύξεις του SYMBAN RADIO AUSTRALIA και μας ενημερώνει για την καριέρα της και την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας! 

  • CASTELLORIZO ASSOCIATION OF WA ON SYMBAN RADIO AUSTRALIA.wmv

   Honorary president Antonis KOUFOS from the Castellorizo Association of Western Australia talks to Tom Tsamouras from Symban Radio Australia about the 100th birthday since the founding of the organisation.

   BATTLE OF VEVI ON SYMBAN RADIO AUSTRALIA – PART A

   Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΒΕΥΗΣ ΜΕΡΟΣ Α (ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΚΛΕΙΔI).  Ο κ. Ευάγγελος Ιωαννίδης είναι δικηγόρος από το Αμύνταιο Φλωρίνης.Ο κ. Ιωαννίδης μιλάει με τον Θωμά Τσαμούρα από το SYMBAN RADIO AUSTRALIA  για την μάχη των στενών Κλειδιού κοντά στην Βεύβη Φλωρίνης το 1941, όπου υπάρχουν ακόμη σήμερα 22 αγνοούμενοι Αυστραλοί στρατιώτες.

  • Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΒΕΥΗΣ ΜΕΡΟΣ B (ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΚΛΕΙΔI). Ο κ. Ευάγγελος Ιωαννίδης είναι δικηγόρος από το Αμύνταιο Φλωρίνης.Ο κ. Ιωαννίδης μιλάει με τον Θωμά Τσαμούρα από το SYMBAN RADIO AUSTRALIA για την μάχη των στενών Κλειδιού κοντά στην Βεύβη Φλωρίνης το 1941, όπου υπάρχουν ακόμη σήμερα 22 αγνοούμενοι Αυστραλοί στρατιώτες

  • ALEXANDER THE GREAT ON SYMBAN RADIO AUSTRALIA

   ELIZABETH COWELL, EXHIBITION PROJECT MANAGER OF THE MUSEUM OF SYDNEY, TALKS TO TOM TSAMOURAS ABOUT THE LEGACY OF ALEXANDER THE GREAT THROUGH THE LARGEST COLLECTION OF TREASURES FROM THE WORLD FAMOUS STATE HERMITAGE IN ST PETERSBURG, RUSSIA. Exclusive to the Australian Museum in Sydney, the exhibition will be open to the public from 24 November 2012.

  • MARIA KARLAKI TALKS TO RADIO SYMBAN AUSTRALIA    

   Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί την Μαρία Καρλάκη ‘Ελληνιδα καλλιτέχνη και ερμηνεύτρια της επιτυχίας  “ΣΕ ΘΕΛΩ” . H κ. Καρλάκη μας μιλάει για την καριέρα της και την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας!

   VASILIS VASILAS TALKS TO SYMBAN RADIO ABOUT THE GIANT WHO NEVER AWOKE    

   Στην εκπομπή Ράδιo Συνεντεύξεις ο Θωμάς Τσαμούρας φιλοξενεί τoν Βασίλη Βασιλά, καθηγητή και συγγραφέα του Σίδνευ. Ο κ. Βασιλάς μας μιλάει για το νέο του βιβλίο The Giant who Never Awoke, και το οποίο περιγράφει την ιστορία του Πανηλληνίου 1957-1976 (σημερινό Sydney Olympic).

  • ΚΑΙΤΗ  ΓΑΡΜΠΗ  TALKS TO RADIO SYMBAN

   Η  Καίτη Γαρμπή μας μιλάει με τον Θωμά Τσαμούρα του SYMBAN WORLD RADIO για την καριέρα της, την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας και τις αναμνήσεις από τις επισκέψεις στην Αυστραλία!

  • IVI ADAMOY TALKS TO RADIO SYMBAN    

   Thumbnail

   ‘Ηβη Αδάμου, Ερμηνεύτρια της Κυπριακής συμμετοχής στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού  της Eurovision στο Baku του Azerbaijan.  H ‘Hβη μας ενημερώνει για την καριέρα της και την προετοιμασία της για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

   Symban Radio, Sydney Australia – RADIO INTERVIEWS programme  Sunday 26th February 2012. Tom Tsamouras interviews Ivi Αdamou, the singer representing the Cypriot entry in this year’s Eurovision song contest in Baku, Azerbaijan. Ivi  talks to us about her career and as well as her preparation for this year’s Eurovision song contest.

  • HARRY KLYNN TALKS TO RADIO SYMBAN ABOUT THE GREEK CRISIS

   κ. Bασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλύνν) ενημερώνει τον Θωμά Τσαμούρα του SYMBAN RADIO AUSTRALIA για το έργο του αλλά και για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

  • NIK HALIK TALKS TO RADIO SYMBAN

   κ. Νik Halik (Νίκο Χαλικόπουλο) επιχειρηματίας, συγγραφέας, στρατηγικός αναλυτής παγκοσμίου πλούτου, διεθνής ομιλητής,  αστροναύτης, τυχοδιώκτης και εκατομμυριούχος.  Ο κ. Halik μας ενημερώνει για την ζωή του και τι χρειάζεται να διαθέτει ο άνθρωπος για  να πετύχει τα όνειρά του.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.