HISTORY OF STUDIO 3

Το STUDIO 3 του Νιούκαστλ άρχισε να λειτουργεί  την Παρασκευή 25 Ιουλίου 1997 και πραγματοποίησε την τελευταία του εκπομπή την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012. Στα 15 χρόνια και δύο μήνες που λειτούργησε επηρέασε την καθημερινή ζωή όχι μόνο πολλών ομογενών της πόλης του Νιούκαστλ και ΝΝΟ  αλλά και ακόμη πολλών πατριωτών στην Ελλάδα.

Το STUDIO 3 δημιουργήθηκε με σκοπό την ένταξη της πόλης του Νιούκαστλ στο δίκτυο του νεοσύστατου ραδιοσταθμού “Σύμπαν” του Σίδνευ. Στο διάστημα που λειτούργησε προσέφερε εκπομπές όπως ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΣΑΣ, ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΙΚΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠHΣΗ, ΡΑΔΙΟΖΕΥΞΗ  ΜΕ  ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ, ΡΑΔΙΟΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ενώ  εμπλούτισε το πρόγραμμα του σταθμού με την αναμετάδοση δεκάδων εκπομπών από την Ελλάδα. (To “Σύμπαν” συνέχισε να μεταδίδει εκπομπές από το Σίδνευ μόνο, έως τις 20 Ιουλίου  2014).

Εκτός από τις εκπομπές διοργάνωσε πολλούς χορούς και εκδρομές για όλους τους ‘Ελληνες της περιοχής γεφυρώνοντας τις διαφορές που χώριζαν τους Ομογενείς του Νιούκαστλ για δεκαετίες. Υπήρξε ένας  ενωτικός κρίκος της Ομογένειας του Νιούκαστλ με τον Ελληνισμό της υπόλοιπης ΝΝΟ και προσέφερε την ευκαιρία για την απόκτηση δεσμούς φιλίας  ανάμεσα σε πολλούς ‘Ελληνες.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ:

1.       ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Η εκπομπή Το Τρίτο Στον Αέρα  ξεκίνησε την Παρασκευή 25 Ιουλίου 1997 και  διήρκεσε καθ’ όλη την 15χρονη ζωή του STUDIO 3. Τα πρώτα 13 χρόνια η εκπομπή έβγαινε στον αέρα κάθε Παρασκευή βράδυ από τις 10.00 έως τις 12.00. Τα τελευταία 3 χρόνια ακουγόταν κάθε  Δευτέρα  από τις 6.00 έως 8.00 το βράδυ.  Η τελευταία εκπομπή ακούστηκε την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012. Επιμελητής και παρουσιαστής της εκπομπής από την πρώτη μέρα ήταν ο Θωμάς Τσαμούρας  ενώ  μετά τα πρώτα 5 χρόνια  συμπαρουσιάστρια της εκπομπής έγινε  η Μαίρη Καλλιγέρου.

Mαίρη Καλλιγέρου

Mαίρη Καλλιγέρου

2.        ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΣΑΣ  (ΡΑΔΙΟΠΑΙΧΝΙΔΙ):

Αρχικά η εκπομπή είχε την ονομασία “ Ραδιοπαιχνίδι” και στα πρώτα 3 χρόνια επιμελητές και παρουσιαστές ήταν η Ρόζα Γιαλοπούλη, Πέτρος Καραβατάκης και Θωμάς Τσαμούρας.

Τα τελευταία 13 χρόνια και με την ονομασία ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΣΑΣ  επιμελητής και παρουσιαστής ήταν ο Θωμάς Τσαμούρας. Από το 2001 έως το 2012 μέγαλη υπήρξε και η συμβουλή του κ. Αδάμ από την πόλη του Γούλογκογκ με την προσφορά ερωτήσεων κάθε εβδομάδα.

Η εκπομπή ήταν 2ωρη και στα 15 χρόνια της ακουγόταν κάθε Παρασκευή βράδι μεταξύ 8.00 και 10.00. Σκοπός της εκπομπής ήταν η ενημέρωση και διασκέδαση με διαγωνισμούς και ερωτήσεις τρίβια και σπαζοκεφαλιές. Οι συμμετέχοντες απαντούσαν τηλεφωνικός ή από το διαδίκτυο. Τα τρία άτομα με τις περισσότερες σωστές απαντήσεις κέρδιζαν από ένα δώρο του σταθμού το οποίο λάμβαναν ταχυδρομικός.  Η ευκαιρία να κερδίσουν επιπρόσθετα δώρα  προσφερόταν στο τέλος  δια μέσου της κλήρωσης  στα ονόματα όλων των ακροατών που λάμβαναν συμμετοχή.

3.       ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ:

Το ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ήταν μια πρωτοποριακή εκπομπή του STUDIO 3 που ξεκίνησε το 2002 και ακουγόταν κάθε Κυριακή βράδυ.  Εμπνευστής  της εκπομπής ήταν η κ. Δέσποινα Κονιδάρη η οποία μαζί με τον Θωμά Τσαμούρα γεφύρωσαν την απόσταση μεταξύ την Αυστραλία και τον καλλιτεχνικό κόσμο της Ελλάδας, παρουσιάζοντας συνεντεύξεις με τους ακόλουθους  καλλιτέχνες και ηθοποιούς:

Ηρώ, Γλυκερία, Τάσος Μπουγάς, Γιάννης Βαρδής, Αντώνης Βαρδής, Χρ. Αντωνιάδης, Γιώργος Δασκουλίδης, Δέσποινα Βανδή, ΄Αντζελα Δημητρίου, Καίτη Γαρμπή, Διονύσης Σχοινάς, Θέμης Αδαμαντίδης, Περικλής Στεργιανούδης, Γιώργος Νταλάρας, Γιώργος Γερολυμάτος, Γιάννης Σιδέρης, Τζων Τίκης, Χαρούλα Λαμπράκη, Καίτη Γκρέϊι, Δάκης, Δούκισσα, Πασχάλης, Τζένη Βάνου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Λένα Παπαδοπούλου, Γιάννης Πλούταρχος, Λίτσα Διαμάντη, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Βαγγέλης Περπινιάδης, Μενιδιάτης, Χρίστος Πάζης, Στέλιος Διονυσίου, ΄Αγγελος Διονυσίου, Μανώλης Μητσιάς, Πασχάλης Τερζής, Λίτσα Γιαγκούση, Π. Ζήνα, ΄Αντζι Σαμίου, Λευτέρης Πανταζής, Δημήτρης Κοντολάζος, Ανέστης Μαντάς, Γιώργος Δασκουλίδης, Δημήτρης Μπάσης, Σπύρος Ζαγοραίος, Δημήτρης Κόκοτας, Σταμάτης Κόκοτας, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Βασιλείου (ηθοποιός), Αρμενιστές του Βορρά, Ζίγκ Ζάγκ, Τα Παιδιά απο την Πάτρα, Κωνσταντίνα, Μαίρη Βιδάλη (ηθοποιός), Αντύπας, Γιώργος Μαργαρίτης, Σώτις Βολάνης, Πάνος Κιάμμος, Χάρις Κωστοόπουλος, Ξάνθη Περάκη, Δημήτρης Αρώνης (ηθοποιός), Καλλιώπη Ευαγγελίδου (ηθοποιός), Στάθης Αγγελόπουλος, Σταμάτης Γονίδης, Τριαντάφυλλος, Πέτρος ΄Ιμβριος, Ντέμης Ρούσος, Χρ. Δάντης, Νεκτάριος Σφυράκης, Γιώργος Γιανιάς, ‘Αρης Σαμολαδάς, Βασίλης Καρράς, Κατερίνα Κούκα, Ελένη Καρουσάκη, Κώστας Καρουσάκης, Ελένη Δήμου, Γιώργος Αλκαίος, ΄Ελενα Παπαρίζου, Γιώτα Λύδια, Νίκος Παπάζογλου, Κατερίνα Στανίση, Παντελής Θαλασσινός, Γιάννης Τάσιος, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Ζαφείρης Μελλάς, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Μελίνα Μερκούρη, Ευριδίκη, Γιάννης Βογιατζής, Χρ. Νικολόπουλος, Γιάννης Ευαγγεληνίδης (ηθοποιός), Βασίλης Τερλέγκας, Λεωνίδας Βελλής, Μαίρη Λίντα, Νίκος Σαράντου, Μαριάννα Πισπινή (ηθοποιός), Πρόδρομος, Μαρία Μαρούλη, Λουίζα Τσέρου, Xάρης Βαρθακούρης, Μινα Χειμωνά (ηθοποιός), Γιώργος Ματαράγκας (ηθοποιός), Μαντώ, Νίκος Νομικός, Χρ. Πολίτης (ηθοποιός) Λάμπης Λιβιεράτος, Γιάννης Σαββιδάκης, Γιάννης Κατέβας, Πόλυ Πάνου, Γιάννης Κότσιρας, Φούλη Τζελέπη, Kώστας Τσιμπίδας, James Kannis.

Despoina & Makis Xristodoulopoulos (2)

Δέσποινα Κονιδάρη και Μάκης Χριστοδουλόπουλος

4.       ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΙΚΙΑ (ΣΑΒΒΑΤΟ):

Η μουσική εκπομπή Καλημέρα Παροικία κάθε Σάββατο από τις 10.00 έως τις 12.00 το πρωί ήταν για περίπου μια 10ετία παραγωγή του STUDIO 3 του Νιούκαστλ. Ξεκίνησε το 2002 με την Δέσποινα Κονιδάρη στο τιμόνι ενώ τα τελευταία 7 χρόνια επιμελητής και παρουσιαστής  ήταν ο Θωμάς Τσαμούρας.

Η εκπομπή αυτή έδινε την ευκαιρία όχι μόνο στον Ελληνισμό του Νιούκαστλ να στέλνει τις αφιερώσεις του προς φίλους και συγγενείς αλλά και της ευρύτερης ΝΝΟ.   

5.       ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Η Αθλητική Ανασκόπηση ήταν εκπομπή αθλητικής ενημέρωσης από την Ελλάδα, Κύπρο, Ευρώπη και Αυστραλία . Επιμελητής και παρουσιαστής  στα 10 χρόνια που ακουγόταν ήταν ο Θωμάς Τσαμούρας.

Ο ανταποκριτής από Ελλάδα ήταν ο Μπάμπης Πλάγος από την ΕΡΑ Πύργου  ενώ από το Σίδνευ υπήρξαν οι  Βασίλης Ρουμελιώτης και Πόλ Μίκος, από το Γούλογκογκ ο  Χρήστος Ματσιούκκος   και από το Νιούκαστλ  ο  Λάκης  Καϊμακάμης.

Ανάμεσα στις προσωπικότητες  που ακούστηκαν από την εκπομπή αυτή ήταν οι ποδοσφαιριστές  Λάκης Αποστολάκης, Κυριάκος Τοχούρογλου, Τζο Παλατσίδης, Πήτερ Καθόλος, Τζόν Κοσμίνα, αμέτρητοι προπονητές καθώς και δύο Ελληνόπουλα της πόλης του Νιούκαστλ που βγήκαν ζωντανά στον αέρα  από το γήπεδο της Λισαβώνας πριν την έναρξη του τελικού του 2004 όπου η Ελλάδα έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Η εκπομπή ήταν μιας ώρας διάρκειας και ακουγόταν κάθε Κυριακή βράδυ.

Λάκης Καϊμακάμης

Λάκης Καϊμακάμης

6.       ΡΑΔΙΟΖΕΥΞΗ  ΜΕ  ΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Η Ραδιοζεύξη με την Κάλυμνο ήταν μια εκπομπή ενημέρωσης  διάρκειας δύο ωρών κάθε Σάββατο βράδυ μεταξύ τις 6.00 και 8.00.

Επιμελητής και παρουσιαστής ήταν ο Θωμάς Τσαμούρας και ο Νίκος Mαμάκας από το Ράδιο Αλήθεια Καλύμνου. Η εκπομπή έδινε την ευκαιρία στον Ελληνισμό της Αυστραλίας να γνωρίζει περισσότερα για τα προβλήματα των νησιών του Αιγαίου καθώς και της Ελλάδας γενικά αλλά και για τους πατριώτες στην Ελλάδα να μαθαίνουν περισσότερα για την ομογένεια της Αυστραλίας. Σε κάθε εκπομπή υπήρχαν συνεντεύξεις  με  προσκεκλημένους πολιτικούς,  επιστήμονες και πνευματικούς ηγέτες .

Για την καλλίτερη ενημέρωση των πραγμάτων από Αυστραλία  μιλήσαμε με εκπροσώπους των Ελληνικών Κοινοτήτων του Σίδνευ, Μελβούρνης και Αντελαϊδος ενώ καλύφτηκε και το περιβόητο “Εκκλησιαστικό” που ταλανίζει την ομογένεια  τόσες δεκαετίες.

Ακόμη έκανε μια συνέντευξη- αφιέρωση στον Βαγγέλη Μποροδήμο, τον μηχανικό του ΠΑΤΡΙΣ, ΕΛΛΗΝΙΣ  και  ΑΥΣΤΡΑΛΙΣ , που έφεραν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στην Αυστραλία κατά την δεκαετία του 1960 και 1970.

7.       ΡΑΔΙΟΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Οι Ραδιοσυνεντεύξεις ήταν μια ενημερωτική εκπομπή που γεννήθηκε από την Ραδιοζεύξη με την Κάλυμνο, και η οποία ακουγόταν κάθε Κυριακή μεταξύ 12.00 έως 02.00 και σε επανάληψη, κάθε Τρίτη μεταξύ 6.00 έως 8.00. Επιμελητής και παρουσιαστής της εκπομπής ήταν ο θωμάς Τσαμούρας ενώ  μόνιμος ανταποκριτής της εκπομπής από την Θεσσαλονίκη ήταν ο δημοσιογράφος και καθηγητής ιστορίας και θεολογίας κ. Μιχάλης Χρυσανθόπουλος.

Η εκπομπή ασχολήθηκε με θέματα της Ελλάδας όπως η οικονομική κρίση και ακούσαμε απόψεις από προσωπικότητες όπως την Ντόρα Μπακογιάννη, Λιάνα Κανέλη, Χάρη Κλυνν, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ‘Ολγα Σαραντοπούλου, τον  Άγγλο Ευρωβουλευτή Nigel Ferage, την Αυστραλιανή πρέσβειρα στην Αθήνα  Jenny Bloomfield και καθηγητές όπως τον Ορέστη Σεϊμένη, Νίκο Βαρσακέλη και Ιάκωβο Μιχαηλίδη.

Η εκπομπή ασχολήθηκε και με καυτά θέματα της Αυστραλίας και ακούσαμε από πολιτικούς όπως  τον Αθανάσιο Συνοδινό, Νίκο Ξενοφών, Νίκο Κότσιρα, Μαρία Βαμβακινού, Στηβ Γεωργανά, Ιωάννη Πανταζόπουλο, ακαδημαϊκούς όπως τον Αντώνη Δρακόπουλο, Μιχάλη Τσιανίκα, Γιώργο Καναράκη, Παναγιώτη Διαμάντη, Αναστάσιο Τάμη, και Μαρία Ηροδότου.

Ασχοληθήκαμε με τον καλλιτεχνικό κόσμο της Ελλάδας και φέραμε κοντά στους ακροατές μας ονόματα όπως την Καίτη Γαρμπή, Ζαφείρη Μελλά, Γιώργο Μαργαρίτη, Πέτρο ‘Ημβριο, Μαριάντα Πιερίδη, Χρύσπα, Στάθη Αγγελόπουλο, ‘Ηβη  Αδάμου, Μπλέ, καθώς και ταλέντα της Αυστραλίας όπως  τον Στέλιο Αντωνίου, Γιάννα Σταύρου, Out of the Blue, Anthea Trio, και τον κωμικό Γιώργο Καπηνιάρη.

Ακούσαμε από την Κέλλη Σχοινά του περιοδικού Πίστα από την Ελλάδα καθώς και από τον Steve Agi, εκδότη του περιοδικού ΟPA της Μελβούρνης. ‘Αρθρα από τις συνεντεύξεις της εκπομπής φιλοξενήθηκαν σε εφημερίδες όπως τον Ελληνικό Κύρηκα Σύδνευ, Νέο Κόσμο Μελβούρνης, περιοδικά  Alpha Magazine, OPA Magazine, Πίστα, καθώς και ιστοσελίδες όπως την Μynima Hellas News από Ελλάδα και Aναγνώστης  e – Magazine από Μελβούνρη.

H εκπομπή φιλοξένησε τον καθηγητή Λάμπη Εγγλέζο ο οποίος ανακάλυψε πάνω από 250 αγνοούμενους Αυστραλούς στρατιώτες στο Fromelles της Γαλλίας και ο οποίος εμπιστεύτηκε στον παρουσιαστή της εκπομπής Θωμά Τσαμούρα να κάνει μια έρευνα για 25 αγνοούμενους Αυστραλούς στρατιώτες στην Βεύβη Φλωρίνης. Μετά από έρευνα στην οποία συνέβαλαν και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ελλάδας εντοπίστηκε η τοποθεσία που πιστεύεται ότι βρίσκονται οι αγνοούμενοι Αυστραλοί στρατιώτες, φωτογραφήθηκε και ενημερώθηκε η πρεσβεία στην Αθήνα καθώς και οι αρχές των Αυστραλιανών ενόπλων δυνάμεων στην Καμπέρα!

‘Ισως η μεγαλύτερη είδηση της εκπομπής ήταν αυτή του ανθυποπλοιάρχου του Ελληνικού εμπορικού ναυτικού, Απόστολου Καρδάρα ο οποίος μας ενημέρωσε για την απόφαση να ταξιδέψει από την Πάτρα έως το Σίδνευ με σκάφος 6 μέτρων για να αποσπάσει το ενδιαφέρον της  παγκόσμιας γνώμης για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Η είδηση αυτή τράβηξε το ενδιαφέρων όχι μόνο όλων των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Αυστραλίας αλλά και της Ελλάδας, αναγκάζοντας τόσο τον Απόστολο Καρδάρα οσο και τον Θωμά Τσαμούρα, να φιλοξενούνται σε συνεντεύξεις σε Ελληνικές  τηλεοπτικές εκπομπές όπως αυτή του Γιώργου Αυτιά στο κανάλι ‘Αλφα και σε ραδιορωνικές  εκπομπές  όπως αυτή  του Γιώργου Ροδάκογλου από το δημοτικό ραδιόφωνο FM 100 Θεσσαλονίκης και του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου του Ράδιο Ζούγκλα στην Αθήνα.

Για τα άτομα του εξωτερικού ή για όσους  δεν είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την εκπομπή, όλες οι συνεντεύξεις ήταν ηχογραφημένες και  στην διάθεση του κοινού δια μέσου διαδικτύου ενώ οι πιο σημαντικές , επίσης δια μέσου YOU TUBE.

Θωμάς Τσαμούρας

Θωμάς Τσαμούρας

ΕΚΠΟΜΠΕΣ  ΑΠΟ  ΕΛΛΑΔΑ:

Το Studio 3, εκτός από τις δικές του παραγωγές ήταν υπεύθυνο και για την μετάδοση είτε ζωντανών είτε ηχογραφημένων  εκπομπών  από Ελλάδα όχι μόνο για τον Ελληνισμό του Νιούκαστλ αλλά και όλων των ακροατών του σταθμού εντός και εκτός Αυστραλίας.

1.       Στων Δίσκων τα Γυρίσματα του Γιώργου Ζαγοριανάκου από το Ράδιο Μεσσολόγγι

2.       Τα εν Δήμω εν Μικροφώνω του Νικήτα Φιλιππόπουλου απο το Ράδιο Μεσσολόγγι.

3.       Παλαιά Λαϊκα  του Θανάση Θεωδορόπουλου από το Ράδιο Ακαρνανίας.

4.       Κρητικό Ξεφάντωμα της Χριστίνας Φανουράκη από το Top FM Ηρακλείου Κρήτης

5.       Λαϊκοί Δρόμοι του Βαγγέλη Καραθανάση από το Ράδιο Γκιώνης Κοζάνης

6.       Η Ζωή μας όλη ένα Μουσικό Ταξίδι του Θεόδωρου και Λαμπρινή Μαυραντώνη από το Ράδιο Ακαρνανίας.

7.       Παλαιά Λαϊκα  του Κωνσταντίνου Τρίμη από το Ράδιο Μετέωρα

8.       Η Νύχτα Μυρίζει Γιασεμί της Δώρα Αποστόλου από το Ράδιο Αθήνα 9.84 FM

9.       Της Νύχτας τα Καμώματα του Κώστα Γκιώνη από το Ράδιο Γκιώνης Κοζάνης

10.   Μεσημεριανά Μπλεξίματα του Δημήτρη Γκατζηρούλη απο το Ράδιο Τύρναβος.

11.   Tραγούδια απο το Παρελθόν του Bασίλη Μπάρμπα απο το Studio 3 103.5 FM Θεσσαλονίκης.

12.   Δημοτική Παράδοση του Γιάννη Παλιάτσα απο το Ράδιο Μεσσολόγγι

13.   Ποτέ Όπως Πριν του Γιάννη Γαλανόπουλου από την ιστοσελίδα Ποτέ Όπως Πριν

14.   Αδάμος Μοναδικός  του Αδάμου από το Ράδιο Πιερίας Κατερίνης

15.   Παλαιά Λαϊκά του Μάκη Μπήνια απο το Ράδιο Πιερίας Κατερίνης

16.   Πόντος απο Γενιά σε Γενιά  τουΣτέλιου Ιωαννίδη απο το Ράδιο Βέτο Κοζάνης και Ράδιο Ακρίτες Θεσσαλονίκης.

17.   Λαικοί Δρόμοι  του Βαγγέλη Καραθανάση  από το Ράδιο Μέλλι Κοζάνης

18.   Λαϊκοί Παλμοί του Νίκου Κασαμονίτη από το Στούντιο 1 Κέρκυρας

19.   Άλλα Γούστα του Γιάννη Ώττα από το Ράδιο Σιάτιστα.

20.   Νέα από το Αιγάιο του Ευάγγελου Μπαλαμάνη από το Άρτεμης FM Λέρου

21.   Πρόσωπα Προσωπικότητες του Γιώργω Ροδάκογλου απο το FM 100 Θεσσαλονίκης

22.   Ανεμολόγιο του Κωνσταντίνου Λαβίθη από το Ράδιο Σκάϊ Αθήνας.

23.   Θεία Λειτουργία  από τον Ιερό Ναό του Aγίου Γεωργίου Thebarton  από το Ράδιο Ένα Αδελαϊδας

24.   Ελληνικό Ποδόσφαιρο  της Σούπερ Λίγκας από το Ράδιο Νόβα Αθήνας.

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ  ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ STUDIO 3:

Από το 1997 έως το 2000 το STUDIO 3 στεγάστηκε στο 70 Alexander Street Hamilton South NSW  2303 και είχε ως τηλέφωνα επικοινωνίας  49610365 και φάξ 49610375.

Από το 2000 έως το 2012 στεγάστηκε στο 34 Lexington Parade., Adamstown Heights NSW  2289 με τηλέφωνα επικοινωνίας  49207300 και  φαξ 49207320.

Angelo Matsoukas  Tom Tsamouras

Άγγελος Ματσούκας Θωμάς Τσαμούρας

radio symban

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.