
H Μάντσεστερ Σίτι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλούνται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο «Έτιχαντ» )15:30, Otesport1) σε μια μάχη για το ποια εκ των δύο ομάδων είναι το αφεντικό της πόλης, Άλλωστε, στο ποδόσφαιρo τα γειτονικά ντέρμπι είναι αυτά που καθηλώνουν πλήθος κόσμου στο γήπεδο, στις καφετέριες, στις αγγλικές pub, με τη μόνη διαφορά πως στις εξέδρες βρίσκονται οπαδοί και των δύο ομάδων.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν την ανάγκη να υπενθυμίσουν πως είναι εδώ και να αποδείξουν την επιστροφή τους στις πρώτες θέσεις ύστερα από τα εκατομμύρια που δαπάνησε για να έχει ο Λουίς Φαν Χάαλ ρόστερ, επιπέδου κατάκτησης του Champions League, καθώς οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα είχε στο ρόστερ της του Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι, Φαλκάο, Ντι Μαρία θα πήγαινε για την κούπα.
Από την πλευρά της η Σίτι, δεν έχει να αποδείξει κάτι και δεν θα έχει ούτε στο μυαλό της να αποδείξει στην Γιουνάιτεντ πως είναι πιο δυνατή. Εκείνο που την καίει είναι να ξεπεράσει την ήττα από την Γουέστ Χαμ για το πρωτάθλημα, την ήττα από την Νιουκάστλ στο Λιγκ Καπ και να επιστρέψει στα τρίποντα και να κυνηγήσει όσο μπορεί και μέχρι εκεί που μπορεί την Τσέλσι, που φαντάζει το απόλυτο φαβορί.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:
Νιούκαστλ – Λίβερπουλ 1-0
(73΄ Αγιόθε)
Άρσεναλ – Μπέρνλι 3-0
(70΄, 90+1΄ Αλέξις Σάντσες, 72΄ Τσέιμπερς)
Τσέλσι – ΚΠΡ 2-1
(32΄ Όσκαρ, 75΄ πεν. Αζάρ – 62΄ Όστιν)
Έβερτον – Σουόνσι 0-0
Χαλ – Σαουθάμπτον 0-1
(3΄ Γουανιάμα)
Λέστερ – Γουέστ Μπρομ 0-1
(47΄ αυτ. Καμπιάσο)
Στόουκ Σίτι – Γουέστ Χαμ 2-2
(33΄ Μόουζες, 56΄ Ντιούφ – 60΄ Ένερ Βαλένσια, 73΄ Ντάουνινγκ)
Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γ. 2/11
Άστον Βίλα – Τότεναμ 2/11
Κρίσταλ Πάλας – Σάντερλαντ 3/11
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 10 αγώνες)
Τσέλσι 26
Σαουθάμπτον 22
Μάντσεστερ Σίτι 17 -9αγ.
Άρσεναλ 17
Γουέστ Χαμ 17
Σουόνσι 15
Λίβερπουλ 14
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 13 -9αγ.
Έβερτον 13
Γουέστ Μπρομ 13
Νιούκαστλ 13
Στόουκ Σίτι 12
Χαλ 11
Τότεναμ 11 -9αγ.
Άστον Βίλα 10 -9αγ.
Κρίσταλ Πάλας 9 -9αγ.
Λέστερ 9
Σάντερλαντ 8 -9αγ.
ΚΠΡ 7
Μπέρνλι 4
Πηγή:in.gr







