H Eθνική Ελλάδας κέρδισε την Αυστραλία 2-1 στην Μελβούρνη

25621707_16697934_limghandler

Με νίκη ολοκληρώσε την παρουσία της στην Αυστραλία η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 στην φιλή αναμέτρηση που έγινε στη Μελβούρνη παρουσία πλήθους Ελλήνων ομογενών.

Τα γκολ της ελληνικής ομάδας πέτυχαν οι Μάνταλος και Μανιάτης, με τον δεύτερο να βάζει τέρμα με εξαιρετικό σουτ πίσω από τη σέντρα!

Βελτιωμένη ήταν η εικόνα της ομάδας του Σκίμπε στο δεύτερο ματς επί Αυστραλιανού εδάφους ήταν σαφώς βελτιωμένη.

Η Εθνική μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι από τα πρώτα κιόλας λεπτά και μόλις στο 8’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μάνταλος βγήκε τετ α τετ με τον Φεντερίτσι, πλασάροντας τον ιδανικά για το 1-0.

Στο 21’ ο Μανιάτης, έβαλε φοβερό γκολ, αφού είδε εκτός εστίας τον Φεντερίτσι και δοκίμασε την τύχη του από τα 55 περίπου μέτρα, πίσω από τη σέντρα, γράφοντας με απίστευτο τρόπο το 2-0 για την Εθνική.

Οι Αυστραλοί απείλησαν για πρώτη φορά στο 49’ όταν μετά από κόρνερ, ο Κέιχιλ έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Η Εθνική είχε την ευκαιρία να φτάσει στο 3-0 στο 53’ αλλά το σουτ του Τοροσίδη με το αριστερό, έφυγε ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 με τον Σένσμπουρι.

Αυστραλία (Ποστέκογλου): Φεντερίτσι, Γκέρσμπαχ (68’ Σμιθ), Κέιχιλ, Μίλιγκαν, Λέκι (77’ Οικονομίδης), Ράιτ, Κρούζε (83’ Μπερνς), Μόουι (72’ Γιάννου), ΜακΓκόουαν (68’ Ντέγιενεκ), Σέινσμπουρι, Ρόγκιτς

Ελλάδα (Σκίμπε): Καπίνο, Τζαβέλας, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Τοροσίδης, Μανιάτης (70’ Τζιόλης), Σάμαρης, Χολέμπας (66’ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος, Μπακασέτας, Βέλλιος (79’ Παπάζογλου).

Πηγή:in.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.