Ελληνικό χιούμορ από διαφορετικές γωνιές του κόσμου

epcomedy

Ελληνικής καταγωγής κωμικοί από την Αυστραλία και τη διασπορά σε δύο «μοναδικές» παραστάσεις σε Μελβούρνη και Σίδνεϊ, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στην Ελλάδα

Μία πολύ σοβαρή προσπάθεια, με πολλά αστεία, πρόκειται να λάβει χώρα σε λίγες μέρες στη Μελβούρνη και το Σίδνεϊ. Πρόκειται για το «It’s all Greek to Me, Comedy Gala». Την ιδέα εμπνεύστηκε ο ομογενής γνωστός κωμικός, Γιώργος Καπινιάρης, στις αρχές του χρόνου. Στην υλοποίησή της, όμως, θα συμμετάσχουν ομογενείς κωμικοί απ’ όλο τον κόσμο που αυτήν την εποχή βρίσκονται στην Αυστραλία και, πιο συγκεκριμένα, στη Μελβούρνη ενόψει του Φεστιβάλ Κωμωδίας.

«Η συγκυρία είναι μοναδική» μάς είπε πριν από λίγο καιρό ο ομογενής κωμικός Γιώργος Καπινιάρης, προσθέτοντας ότι ο στόχος αυτής της εκδήλωσης θα είναι η συγκέντρωση χρημάτων τα οποία θα διατεθούν στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.

«Όλοι μας γνωρίζουμε τις δυσκολίες που περνά τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα και ήμουν σίγουρος ότι στο κάλεσμα αυτό θα ανταποκρίνονταν πολλοί κωμικοί της διασποράς, όπως και έγινε. Η κοινή μας καταγωγή, η αγάπη μας για την Ελλάδα και, βέβαια, το χιούμορ μας πιστεύω ότι θα δημιουργήσουν μία φοβερή ατμόσφαιρα» ανέφερε.

Τα έσοδα των δύο παραστάσεων θα διατεθούν στον οργανισμό Hellenic Initiative που ιδρύθηκε από τον ελληνισμό της διασποράς τα τελευταία χρόνια με στόχο να βοηθήσει τον ελληνικό λαό αλλά και στην αναζωογόνηση της ελληνικής οικονομίας.

Εκτός από τον Γιώργο Καπινιάρη στις παραστάσεις θα συμμετάσχουν τέσσερις ακόμα κωμικοί, η Κατερίνα Βρανά από τη Μεγάλη Βρετανία, ο Άγγελος Τσαρούχας που έχει γεννηθεί στον Καναδά και ζει στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, ο Στιν Ρασκόπουλος που έχει γεννηθεί στην Αυστραλία και ο Ελληνοαυστραλός Γιώργος Ζαχαρόπουλος, που κάνει καριέρα στη Μεγάλη Βρετανία.

Όπως προαναφέραμε, η παράσταση στη Μελβούρνη θα δοθεί στις 22 του Απρίλη στο θέατρο Athenaeum και αρχίζει στις 7.30μμ. Στο Σίδνεϊ η παράσταση θα δοθεί στις 23 του Απρίλη και στο The Factory Theatre με ώρα έναρξης στις 9.00μμ.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη αρχίσει. Για την παράσταση της Μελβούρνης μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας μέσω Ticketek και της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://bit.ly/1RJWnpn

Για να παρακολουθήσετε την παράσταση στο Σίδνεϊ, αποταθείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.sydneycomedyfest.com.au/single-event?show_id=1366

Πηγή:Νέος Κόσμος

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.