Και στη Μελβούρνη φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με την Αυστραλία

ant55

Η σχετική ανακοίνωση έγινε το Σάββατο το πρωί και την επιβεβαίωσε ο πολιτειακός πρωθυπουργός, Ντάνιελ Άντριους, το ίδιο βράδυ στο Ελληνικό Φεστιβάλ της Lonsdale Street.

Δύο φιλικούς αγώνες θα δώσει, τελικά, η Εθνική Ελλάδας με την Αυστραλία, αφού μετά το παιχνίδι στις 4 Ιουνίου στο Σίδνεϊ, η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου τρεις ημέρες αργότερα στη Μελβούρνη.

Η σχετική ανακοίνωση έγινε το Σάββατο το πρωί και την επιβεβαίωσε ο πολιτειακός πρωθυπουργός, Ντάνιελ Άντριους, το ίδιο βράδυ στο Ελληνικό Φεστιβάλ της Lonsdale Street.

Με ένα γαλανόλευκο κασκόλ, ο κ. Άντριους είπε στους ομογενείς, στα Ελληνικά, ότι θα έρθει η εθνική και στη Μελβούρνη.

Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει και την εκστρατεία του «Νέου Κόσμου», αλλά και του προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας, Βασίλη Παπαστεργιάδη, να γίνει το δεύτερο ματς στη Μελβούρνη.

Όπως ανακοινώθηκε, την Τρίτη, 7 Ιουνίου, στο «Etihad Stadium» της Μελβούρνης, θα διεξαχθεί ο δεύτερος φιλικός αγώνας της εθνικής ομάδας της Ελλάδας με την αντίστοιχη της Αυστραλίας, ύστερα από την προγραμματισμένη για τις 4 Ιουνίου αναμέτρηση στο «ANZ Stadium» του Σίδνεϊ.

Όσον αφορά τους συγκεκριμένους φιλικούς αγώνες, ο αρχηγός της εθνικής, Βασίλης Τοροσίδης, δήλωσε: «Εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου, θα ήθελα να εκφράσω τον ενθουσιασμό μας για τους αγώνες στην Αυστραλία. Για εμάς, τους ποδοσφαιριστές, είμαι μεγάλη χαρά να αγωνιζόμαστε μπροστά σε συμπατριώτες μας στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια είχαμε το προνόμιο και τη χαρά να ζήσουμε και να εισπράξουμε την υποστήριξή τους στη Νότια Αφρική, στις ΗΠΑ, στη Βραζιλία, καθώς και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Είναι ξεχωριστές αυτές οι στιγμές για εμάς!».

«Μας αρέσει που θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας, αλλά και στους εγκατεστημένους στη Μελβούρνη Έλληνες, που είναι παθιασμένοι με την πατρίδα και το ποδόσφαιρό της. Θα δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο γήπεδο» τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αυστραλίας, Άγγελος Ποστέκογλου.

Πηγή:Νέος Κόσμος

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.