Το Ελληνικό έξυπνο κινητό

paphone

Κυκλοφόρησε κινητό με στόχο να «κατακτήσει» τους Ελληνοαυστραλούς.

Πολλοί συμπάροικοι (κυρίως εκείνοι της πρώτης γενιάς) δυσκολεύονται να χρησιμοποιήσουν τα όντως περίπλοκα έξυπνα τηλέφωνα που κυκλοφορούν στην αγορά. Χθες (Κυριακή) κυκλοφόρησε στην αυστραλιανή αγορά μία νέα συσκευή που έρχεται να καλύψει αυτό το κενό.

Ο Νικ Καγκελάρης και η ομάδα του, σε συνεργασία με την εταιρία ηλεκτρονικών συσκευών «ASUS», δημιούργησαν το «GreeksPhone», που έχει εγκατεστημένες εφαρμογές στα Ελληνικά που θα βοηθήσουν τους συμπάροικους να επικοινωνούν με την Ελλάδα και τους υπόλοιπους Ελληνοαυστραλούς και όχι μόνο:

Οι χρήστες του νέου κινητού θα μπορούν να ενημερώνονται για τα γεγονότα από την Ελλάδα κια την Αυστραλία παρακολουθώντας ειδήσεις και ακούγοντας ράδιο μέσα από την νέα συσκευή.

Στο κινητό υπάρχουν ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές (apps) από τις κύριες ελληνικές τράπεζες και οι χρήστες έχουν εύκολη πρόσβαση στους τραπεζικούς τους λογαρισμούς με το πάτημα ενός κουμπιού.

Επίσης, μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους στην ηλεκτρονική αγορά GreekAustralianDeals.com.au.

Μια σειρά έργων του Πλάτωνα, του Θουκυδίδη και του Παπαδιαμάντη, μια ψηφιακή Ελληνική εγκυκλοπαίδεια και ένα ελληνοαγγλικό λεξικό είναι διαθέσιμα μέσω της συσκευής, Επιπλέον, υπάρχουν βίντεο για πρώτες βοήθειες, συνταγές και πώς να εκτελούνται και διάφορα ηλεκτρονικά παιχνίδια ικανοτήτων και εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας.

Κυκλοφορούν τρεις εκδόσεις: η απλή (Greeksphone Regular, στα $539), η ενισχυμένη (Greeksphone Advanced, στα $569) και μια ακόμη, ειδικά σχεδιασμένη για την ΑΧΕΠΑ της Νέας Νότιας Ουαλίας που δέχεται εντολές και στα Ελληνικά.

Για εκείνους που δεν είναι καταρτισμένοι στη χρήση αυτής της τεχνολογίας, η συσκευή συνοδεύεται με οδηγίες στα Ελληνικά, και προσφέρονται και ειδικά σεμινάρια για την εκμάθηση χρήσης της συσκευής σε κύριες πόλεις της Αυστραλίας.

* Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: http://www.greeksphone.com

Πηγή:Νέος Κόσμος

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.