Στον… «αέρα» το φιλικό Αυστραλίας-Ελλάδας στη Μελβούρνη!

footbal

Λόγω προβλημάτων που προέκυψαν με την “χρηματοδότηση” του αγώνα της Μελβούρνης από την Πολιτειακή κυβέρνηση… το παιχνίδι πάει στο Νιούκαστλ

Το Σίδνεϊ και η Μελβούρνη, ήταν οι δύο πόλεις που θα φιλοξενούσαν τα δύο φιλικά που θα δώσει τον προσεχή Ιούνιο (4 και 7) στην Αυστραλία, η Εθνική Ελλάδας, αλλά προβλήματα που προέκυψαν με την “χρηματοδότηση” του αγώνα της Μελβούρνης από την Πολιτειακή κυβέρνηση… στέλνουν το παιχνίδι στο Νιούκαστλ!

Σύμφωνα με χθεσινές δημοσιογραφικές πληροφορίες, το FFA πρότεινε στην κυβέρνηση της Βικτώριας, ένα οικονομικό πλάνο οικονομικής βοήθειας-συμμετοχής στον μεγάλο διεθνή αγώνα, το οποίο, όμως, απορρίφθηκε, με αποτέλεσμα να διακοπούν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Να θυμίσουμε ότι τον Μάη του 2006 και πριν οι Σοκκερούς ταξιδεύσουν στη Γερμανία για τη συμμετοχή τους στο Μουντιάλ, είχαν κερδίσει στο MCG με 1-0 την εθνική Ελλάδας, μπροστά σε 95.000 θεατές!

Εκπρόσωπος του υπουργού Τουρισμού και Μεγάλων Εκδηλώσεων (Major Events), Τζον Έρεν, απέφυγε να τοποθετηθεί λεπτομερειακά στο θέμα που προέκυψε, τονίζοντας ότι “την κυβέρνηση ενδιαφέρει η φιλοξενία των Σοκκερούς στην Μελβούρνη”.

Πηγή:Νέος  Κόσμος

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.