Εθνική Αυστραλίας και Άγγελος Ποστέκογλου, κορυφαίοι στην Ασία!

poste

“Το βραβείο που κέρδισα σήμερα, είναι ευνόητο ότι δεν είναι μόνο δικό μου” δήλωσε ο ομογενής τεχνικός.

Μετά τις Ασιατικές διακρίσεις του Δυτικού Σίδνεϊ του Τόνι Πόποβιτς και του Άντε Κόβιτς, το ποδόσφαιρο της Αυστραλίας και πάλι στην κορυφή της αχανούς Ασιατικής ηπείρου.

Σε ειδική τελετή που έγινε την περασμένη Κυριακή στο Νέο Δελχί, η εθνική ομάδα της Αυστραλίας, ψηφίστηκε κορυφαία ομάδα της Ασιατικής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας και ο τεχνικός της Άγγελος Ποστέκογλου, κορυφαίος τεχνικός για το 2015, που φτάνει αισίως στο τέλος του.

Η κατάκτηση του Ασιατικού Κυπέλλου στις αρχές του χρόνου, αλλά και η σημερινή πορεία των Σοκκερούς στην προκριματική φάση για το Μουντιάλ της Ρωσίας 2018, ήταν τα συν για τις βραβεύσεις τόσο της εθνικής μας ομάδας όσο και του ελληνικής καταγωγής τεχνικού της.

Πανευτυχής για τη βράβευσή του, ο Άγγελος Ποστέκογλου, που παραβρέθηκε στην τελετή, μαζί με τον νέο τσαίρμαν της ομοσπονδίας, Στίβεν Λόουι, και τον γενικό διευθυντή της, Ντέιβιντ Γκάλοπ, δήλωσε μετά την παραλαβή του επάθλου:

«Η σημερινή τιμή για το ποδόσφαιρο της Αυστραλίας, δείχνει ότι έχουμε κάνει μεγάλα βήματα προόδου. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και είμαι σίγουρος ότι η ανοδική μας πορεία θα συνεχιστεί.

Το βραβείο που κέρδισα σήμερα, είναι ευνόητο ότι δεν είναι μόνο δικό μου. Ανήκει σε όλους όσους δουλεύουν σκληρά. Το ίδιο ισχύει και για την διάκριση της εθνικής μας ομάδας. Ανήκει σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική μας οικογένεια».

Ο μέσος των Σοκκερούς, Μάσιμο Λουόνγκο, ήταν υποψήφιος για τον τίτλο του καλύτερου διεθνή παίκτη της Ασίας, αλλά έχασε την πρώτη θέση από τον Νοτιοκορεάτη Son Heung-min.

Τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της Ασίας κέρδισε ο Ahmed Khalil, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η Γιαπωνέζα Asako Takakura ψηφίστηκε κορυφαία γυναίκα τεχνικός της Ασίας.

Πηγή:Νέος Κόσμος

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.