Αυστραλός ψαράς σκότωσε καρχαρία-τίγρη εξίμισι μέτρων

57A51D2FCC05296D4EBE433FC3E74EBE

Σίδνεϊ, Αυστραλία
Σοκ και δέος προκαλούν οι φωτογραφίες του νεκρού καρχαρία-τίγρη που αλιεύτηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη βόρεια Νέα Νότια Ουαλία στην Αυστραλία.

Το θαλάσσιο κήτος, μήκους σχεδόν εξίμισι μέτρων, πιάστηκε από έναν αυστραλό ψαρά, ονόματι Μάθιου (αγνώστων λοιπών στοιχείων), το περασμένο Σάββατο στα ανοιχτά της παραλίας Σέβεν Μάιλ στη περιοχή Λένοξ Χεντ.

Ο καρχαρίας απείλησε αρκετές φορές να σκοτώσει σέρφερ και αυτοδύτες, για το λόγο αυτό και κάποιοι -άγνωστο ποιοι ακριβώς- πλήρωσαν τον Μάθιου προκειμένου να κυνηγήσει και να σκοτώσει το κήτος, καθώς η περιοχή προσελκύει πολλούς λάτρεις των δυο συγκεκριμένων σπορ από όλο το κόσμο.

Όπερ κι εγένετο.

shark

Ο Μάθιου μίλησε στην αυστραλιανή εφημερίδα Northern Star λέγοντας πως έπιασε τον καρχαρία-τίγρη «πριν λίγες ημέρες στην θαλάσσια περιοχή που είναι γνωστή ως Τουίντ Χεντς».

Επίσης είπε πως κράτησε τα σαγόνια του ως ενθύμιο, κατά τη γνωστή ναυτική συνήθεια, μάλλον για να τα κρεμάσει στον τοίχο.

Ο καρχαρίας-τίγρης είναι ένα από τα μεγαλύτερα είδη καρχαρία που επιτίθεται και στον άνθρωπο. Τον αποκαλούν και «σκουπιδοτενεκέ της θάλασσας» καθώς τρώει οτιδήποτε, από φώκιες, δελφίνια κι ανθρώπους, μέχρι πινακίδες αυτοκίνητων, πλαστικά είδη και γενικά ό,τι του σερβίρουν…

Πηγή:in.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.