Ο Γιώργος Καραγκούνης στη Μελβούρνη

Ένα στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση των εκπροσώπων των ομάδων όπου συζητήθηκε η δ

Ένα στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση των εκπροσώπων των ομάδων όπου συζητήθηκε η διοργάνωση της εκδήλωσης για τον Γιώργο Καραγκούνη. Φώτο: Κώστας Ντεβές

Την Τρίτη 21 Απριλίου

Μια μεγάλη φιλανθρωπική βραδιά, με τιμώμενο πρόσωπο έναν από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές, τον ρέκορντμαν συμμετοχών και Πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική ομάδα, Γιώργο Καραγκούνη, διοργανώνει η ελληνική ποδοσφαιρική οικογένεια της Μελβούρνης, την Τρίτη 21 Απριλίου.

Αυτή η συνδιοργάνωση πραγματοποιείται από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες της παροικίας μας, την Σάουθ Μελβούρνης, το Όκλεϊ, το Χάιντελμπεργκ και το Νόρθκοτ Σίτι από το NPL, ομάδες από μικρότερες κατηγορίες όπως το Μάλβερν, ο Άρης Σπρίγκβεϊλ, η ΑΕΚ Γουέβερλι, η Κλαρίντα, το Κλίφτον Χιλ, το Μιλ Πάρκ και βέβαια από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Παναθηναϊκού Μελβούρνης.

Σε αυτό το ποδοσφαιρικό αντάμωμα, όπου θα τιμηθεί ο μεγάλος Έλληνας άσος, ο «τυπάρας» μας, έχουν δηλώσει ήδη «παρών», ο Υπουργός Αθλητισμού της Βικτώρια Τζον Έρεν και ο ομοσπονδιακός προπονητής (και κυπελλούχος Ασίας πλέον) Άγγελος Ποστέκογλου.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στο Royal Children’s Hospital και σε ελληνικούς οργανισμούς. Ο Γιώργος Καραγκούνης θα μείνει για περίπου 10 μέρες στην Αυστραλία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Κώστα Πατεράκη στο 0411888443.

Πηγή: Νέος Κόσμος

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.