Κελεκίδου-Κουρκούλης μεταναστεύουν στην Αυστραλία!

ke

Κελεκίδου-Κουρκούλης

Εγκαταλείπουν την Ελλάδα

Τα προηγούμενα χρόνια, πολλοί ήταν οι Έλληνες που πήραν τα μεγάλη απόφαση να μεταναστεύσουν σε χώρες του εξωτερικού, λόγω οικονομικής κρίσης. Ποτέ, όμως, δεν είχαμε ακούσει να ακολουθούν τον ίδιο δρόμο ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος, μιας και η δισκογραφία ήταν ένας τομέας που «πληγώθηκε» πολύ από τα δεδομένα στην οικονομία.

Ωστόσο, η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης, οι οποίοι σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν το δεύτερο παιδάκι τους, φαίνεται πως θα το κάνουν πράξη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθηναϊκού Τύπου, αποφάσισαν πως θέλουν ο ερχομός του δεύτερου παιδιού τους να τους βρει στην Αυστραλία. Μαζί με τον 5,5 ετών γιο τους, Αθανάσιο-Ραφαήλ μεταναστεύουν, και μάλιστα θα μείνουν εκεί τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο τραγουδιστής έχει κλείσει να εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο στη Μελβούρνη, ενώ η σύζυγός του θα αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της.

Η οικογένεια θα αναχωρήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου και γι’ αυτό το τελευταίο διάστημα μένουν στην Καβάλα, στους γονείς του Νίκου Κουρκούλη, για να χαρούν και οι παππούδες λίγο περισσότερο το εγγονάκι τους, που θα τους λείψει πολύ.

Πηγή: Νέος Κόσμος

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.