Η ομογενειακή επιχείρηση διαδικτυακού ραδιοφώνου αυτοκινήτου στο ASX

epcon

Από αριστερά, οι ομογενείς επενδυτές Con Matzis και Steve Bouros με την επίσης μέτοχο της εταιρίας Joan Balfour και τον γεν. διευθυντή κ. Γιώργο Πάρθημο, λίγο μετά την εισαγωγή της Connexion στο Χρηματιστήριο

Η εταιρία Connexion Media Limited της οποίας τη δημιουργία αλλά κυρίως τα πρωτοποριακά στο χώρο της τεχνολογίας προϊόντα, οραματίστηκε και ανέπτυξε ο ομογενής Γιώργος Πάρθημος, από τη Μελβούρνη εισήλθε μετά από έξι περίπου χρόνια από την ίδρυσή της στο αυστραλιανό Χρηματιστήριο.

Η Connexion -γενικός διευθυντής της οποίας είναι ο κ. Πάρθημος, και πρόεδρος του Δ.Σ. ο επίσης ομογενής και πρώην γεν. διευθυντής της αυτοκινητοβιομηχανίας Toyota, Τζον Κόνομος-, κατάφερε να διπλασιάσει το μετοχικό της κεφάλαιο, το οποίο σήμερα ξεπερνά τα $6 εκατ.

Κατά την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο την περασμένη Παρασκευή η αρχική αξία της μετοχής της Connexion ήταν 20 σεντς.
Η εφαρμογή MiRoamer, που είναι και το κύριο προϊόν της Connexion παρέχει υπηρεσίες διαδικτυακής ραδιοφωνίας σε αυτοκίνητα και έχει ήδη επιλεχθεί από τη μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία General Motors για να εξοπλίσει κάποια μοντέλα αυτοκινήτων της.

«Ήταν η στιγμή που όλοι περιμέναμε» δήλωσε στο “Νέο Κόσμο” ο Γιώργος Πάρθημος λίγες μόλις ώρες μετά την εισαγωγή της εταιρίας στο Χρηματιστήριο. Ανέφερε, επίσης, ότι εντός των επομένων μηνών η Connexion Media Limited θα ανακοινώσει κάποιες ιδιαίτερα σημαντικές επιχειρηματικές εξελίξεις που «σίγουρα θα είναι ευπρόσδεκτες από τους μετόχους μας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάρθημος.

Ο γεν. διευθυντής ευχαρίστησε επίσης αυτούς τους επενδυτές, μεταξύ των οποίων είναι και πολλοί ομογενείς που πριν από έξι χρόνια αποφάσισαν να στηρίξουν την MiRoamer (η επωνυμία με την οποία η ομογενειακή επιχείρηση πρωτο-ιδρύθηκε) και οι οποίοι πίστεψαν στο μέλλον της εταιρίας.

Η έδρα της εταιρίας είναι στη Μελβούρνη ενώ σύντομα στις άμεσες προτεραιότητές της είναι και το άνοιγμα γραφείων στην Φρανκφούρτη.

Πηγή: Νέος Κόσμος

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.