Ραδιοέρανος της Αυστραλο-Ελληνικής Κοινωνικής Πρόνοιας προσφέρει $109.350

social%20-%20agws%20radiothon%2001

Εθελοντές και εργαζόμενοι της Αυστραλο-Ελληνικής Κοινωνικής Πρόνοιας την ημέρα του ραδιοεράνου

Το μήνυμα της Αυστραλο-Ελληνικής Κοινωνικής Πρόνοιας για την ελληνική παροικία που μέσω Ραδιοεράνου προσέφερε το ποσό των $109.350

Η αγάπη του Ελληνισμού προς την Αυστραλο-Ελληνική Κοινωνική Πρόνοια για τις υπηρεσίες που προσφέρει αποδείχθηκε για άλλη μια φορά, μέσω του Ραδιοεράνου που πραγματοποιήθηκε την 1η και 2α Αυγούστου 2014 σε συνεργασία με το 3ΧΥ Ράδιο Ελλάς. Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε ανήλθε στις $109.350, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο έρανος τελείωσε. Οι προσφορές των συμπαροίκων συνεχίζονται ακόμη.

Ο Ραδιοέρανος της Αυστραλο-Ελληνικής Κοινωνικής Πρόνοιας, της οποίας τα γραφεία βρίσκονται στο 7 Union Street, στο Brunswick, είχε ανακοινωθεί και από τα προγράμματά της που γίνονται κάθε Τετάρτη στις 3μ.μ-4μ.μ. στο 3ΧΥ, από πολύ ενωρίτερα. Η συμμετοχή των συμπαροίκων ήταν και είναι όχι μόνο μεγάλη αλλά και συγκινητική. Όλοι τους πρόσφεραν και προσφέρουν από το υστέρημά τους αναγνωρίζοντας έτσι τις υπηρεσίες του μεγάλου αυτού Οργανισμού.
Οι υπηρεσίες που προσφέρονται προς τους συμπαροίκους επεκτείνονται σε πολλούς τομείς. Η μέριμνα της Αυστραλο-Ελληνικής Κοινωνικής Πρόνοιας είναι να μπορούν να παραμένουν οι ηλικιωμένοι μας όσο το δυνατόν περισσότερο στο σπίτι τους, να ελαφρώσει το στρες από την οικογένεια, να αισθάνονται οι ηλικιωμένοι ότι είναι ανεξάρτητοι, να μην επιβαρύνονται τα άλλα μέλη της ευρύτερης οικογένειας, λόγω του ότι εργάζονται και έχουν άλλες ασχολίες.

Στα πλαίσια του κοινωνικού της ρόλου, η Αυστραλο-Ελληνική Κοινωνική Πρόνοια κατήρτισε ειδικό πρόγραμμα και για τους νεοφερμένους μετανάστες από την Ελλάδα δίνοντας σε αυτούς διάφορες πληροφορίες, διοργανώνοντας διάφορα σεμινάρια και κατατοπίζοντάς τους σε διάφορα θέματα που τους απασχόλησαν ή τους απασχολούν, και εργοδοτώντας μερικούς από αυτούς.

Κατά τη διάρκεια του Ραδιοεράνου ένας μεγάλος αριθμός συμπαροίκων πέρασε από τα γραφεία της Πρόνοιας όπου γινόταν ο Ραδιοέρανος, έδωσε την προσφορά του και ευχαρίστησαν την Αυστραλο-Ελληνική Κοινωνική Πρόνοια για άλλη μια φορά για το έργο που επιτελεί πίνοντας το καφεδάκι τους μαζί με το προσωπικό και τους εθελοντές που συμμετείχαν στο Ραδιοέρανο.

Με μήνυμά τους, ο πρόεδρος της Πρόνοιας, κ. Γιώργος Σπηλιώτης, και η διευθύντρια, κ. Βούλα Μεσσημέρη-Κυανίδη, συγχαίρουν και ευχαριστούν όλους τους συμπαροίκους και τον καθένα ξεχωριστά για την γενναιόδωρη και ευγενική προσφορά τους. Επίσης ευχαριστούν όλο το προσωπικό της Πρόνοιας, και τους ακούραστους εθελοντές που συνέδραμαν και αυτοί προσφέροντας τις υπηρεσίες του στο Ραδιοέρανο.

Τέλος ευχαριστούν το Ίδρυμα «Ναυσικά Σταμούλη» και το Ραδιοσταθμό 3ΧΥ για την οικονομική ενίσχυση και την παραχώρηση του Ραδιοσταθμού για τον έρανο.
Η Αυστραλο-Ελληνική Κοινωνική Πρόνοια ευχαριστεί για άλλη μια φορά τους Έλληνες συμπαροίκους για την προσφορά τους και τονίζει ότι όταν είμαστε ενωμένοι πάντα δημιουργούμε και μεγαλουργούμε.

Πηγή: Νέος Κόσμος

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.