Νέο σενάριο για την κατάρριψη του Boeing: Οι επιβάτες ήταν νεκροί για μέρες;

boeing6_440015365

Νέα τροπή στην κατάρριψη του Boeing 777 των Malaysia Airlines στην Ουκρανία, δίνει ο αρχηγός των φιλορώσων αυτονομιστών, Ιγκόρ Γκίρκιν, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι 298 επιβάτες της αεροπορικής τραγωδίας ήταν νεκροί για πολλές ημέρες και μάλιστα πριν απογειωθεί το αεροσκάφος!

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Russkaya Vesna, ο Γκίρκιν υποστηρίζει ότι από τις μαρτυρίες όσων βρέθηκαν στον τόπο της συντριβής του αεροσκάφους, στην ανατολική Ουκρανία ” σε ένα σημαντικό αριθμό των νεκρών σωμάτων, το αίμα είχε στραγγιστεί και τα πτώματα ήταν σε αποσύνθεση”.

Η πληροφορία δεν  έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ο αρχηγός των φιλορώσων υποστηρίζει ότι: “Οι ουκρανικές αρχές είναι ικανές για κάθε προστυχιά”.

Υπενθυμίζουμε ότι στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα βίντεο, στο οποίο -πιστεύεται- ότι ακούγεται η φωνή του Γκίρκιν (γνωστός και ως Στρέλκοφ) που φωνάζει: “Το αεροπλάνο χτυπήθηκε! Κοίτα αυτά τα μαύρα στίγματα, είναι τα μέλη του αεροπλάνου που πετούν… Έγινε μια έκρηξη… κοίτα, κοίτα, μαύρος καπνός!”.

Εκείνη τη στιγμή, πίστευε ότι κατέρριψε ένα Antonov-26 της ουκρανικής πολεμικής αεροπορίας, λέγοντας ότι προσγειώθηκε κοντά σε ένα ορυχείο.

Το ανατριχιαστικό του μήνυμα στο facebook, με το οποίο αναλάμβανε την ευθύνη της κατάρριψης, έγραφε: “Στην περιοχή Torez, μόλις χτυπήσαμε ένα An-26, είναι κάπου κοντά στο ορυχείο Progress. Σας προειδοποιήσαμε – μην πετάτε στον ουρανό μας!”. Αργότερα αυτό το μήνυμα διαγράφηκε, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί αν αυτό σήμαινε ότι το διαψεύδει.

Πηγή: madata.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.