Βιάγκρα από … μέλι και σπέρμα ψαριού!

xapi_viagra_madata_202565583

Μήπως το σεξ φαντάζει στα μάτια σας αγγαρεία έπειτα από μια κοπιαστική μέρα στο γραφείο; Μήπως έχει χαθεί το πάθος από τη σχέση σας ή μήπως υποπτεύεστε ότι το έτερόν σας ήμισυ σας απατά;

Η Ζαϊνάμπ Ουσμάν από τη βόρεια Νιγηρία υποστηρίζει ότι έχει τη λύση για όλα αυτά τα προβλήματα… μέσα στα βαζάκια, τα μπουκαλάκια και τα φλασκιά που κοσμούν τα ράφια του καταστήματός της. Υπάρχει το «θαυματουργό ραβδί», ένα φιαλίδιο με χάπια που απογειώνουν τη σεξουαλική εμπειρία, το «γυναικείο μέλι», που εγγυάται την επιστροφή του.. ασώτου, αλλά και το «tsumi», ένα μείγμα με βότανα και γάλα καμήλας για… μαραθώνιες επιδόσεις.

Αυτός είναι ο κόσμος των kayan mata (γυναικεία πράγματα), όπως ονομάζονται τα καταστήματα αυτού του είδους, που λειτουργούν εδώ και πέντε αιώνες στην περιοχή περνώντας από γενιά σε γενιά. Στόχος τους είναι να προετοιμάζουν τις νύφες για τον γάμο και να διασφαλίζουν τη σταθερότητα της κοινωνίας, κρατώντας τα ζευγάρια μαζί και ευτυχισμένα για πολλά χρόνια. Από την πλευρά τους, οι άνδρες καταφεύγουν στα maganin maza (ανδρικά φίλτρα), τα οποία περιλαμβάνουν και διάφορες τροφές με τσίλι.

«Στον Βορρά τα κορίτσια μαθαίνουν γι’ αυτά τα καταστήματα από πολύ μικρή ηλικία» λέει η Ουσμάν, τα πεθερικά της οποίας τής χάρισαν ένα kayan mata gift box την παραμονή του γάμου της.

Τα προϊόντα και τα συστατικά γενικότερα που πωλούνται στα εν λόγω καταστήματα ελάχιστα έχουν διαφοροποιηθεί τα τελευταία 500 χρόνια, με εξαίρεση ίσως τη σκόνη γάλακτος καμήλας που αντικατέστησε το φρέσκο. Βασικά συστατικά είναι το ρύζι, το μέλι και το κεχρί, ενώ συχνά χρησιμοποιείται το σπέρμα ψαριού και το λίπος μανάτου (μεγάλο υδρόβιο θηλαστικό).

Πηγή:  espressonews.gr

<!–

–>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.