Φίδι προκαλεί χάος σε λαϊκή αγορά στα Τρίκαλα!

fidi_laiki_madata_863540166

Πανικός επικράτησε σήμερα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην «καρδιά» της πόλης των Τρικάλων και συγκεκριμένα στην λαϊκή αγορά.

Ένα φίδι αποφάσισε να βγει για …ψώνια και όπως ήταν φυσικό έσπειρε τον πανικό σε πωλητές και πελάτες… Το φίδι μήκους περίπου 1,5 μέτρου του είδους δεντρογαλιά, προκάλεσε …ουρλιαχτά και φόβο και οι πιο ψύχραιμοι, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων που κλήθηκε σε επιχείρηση να «συλλάβει» το φίδι που είχε αναρριχηθεί σε δέντρο.

Στο σημείο, έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 4 Πυροσβέστες που με σκάλα επιχείρησαν να ανέβουν στο δέντρο και κρατώντας «αρπάγιο» να πιάσουν το φίδι. Όμως το φίδι, έπεσε από το δέντρο, σκορπώντας νέο πανικό στους …θεατές του σκηνικού και ακολούθησε πανδαιμόνιο όπου άλλοι επιχείρησαν να πιάσουν το φίδι βοηθώντας τους Πυροσβέστες και άλλοι να το θανατώσουν επί τόπου, με αποτέλεσμα αψιμαχίες που εκμεταλλεύτηκε το φίδι και τρύπωσε κάτω από τον πάγκο μικροπωλητή.

Ύστερα από λίγα λεπτά, οι Πυροσβέστες κατάφεραν να το εγκλωβίσουν και  48χρονος Τρικαλινός Πυροσβέστης το έπιασε με τα χέρια και το έβαλε σε σακούλα και το απομάκρυναν ζωντανό από το σημείο για να το απελευθερώσουν σε ερημική τοποθεσία.

Πηγή: trikalanews.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.