Μεθυσμένος επιβάτης ο επίδοξος αεροπειρατής στο Μπαλί

aeroplanomesa_857306480

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της χώρας, εκδηλώθηκε αεροπειρατεία σε πτήση της Virgin προερχόμενη από το Μπρισμπέιν της Αυστραλίας.

Αρμόδιος των αρχών της Ινδονησίας, ανέφερε, σύμφωνα με τα μέσα της χώρας, ότι ο κυβερνήτης έστειλε σήμα κινδύνου όταν ένας επιβάτης προσπάθησε να εισέλθει στον θάλαμο διακυβέρνησης και να πάρει τον έλεγχο.

Επρόκειτο για μεθυσμένο επιβάτη, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας, που επιχείρησε να μπει στο κόκπιτ στη διάρκεια της πτήσης και ο κυβερνήτης αντέδρασε αμέσως. Ο “επίδοξος αεροπειρατής” συνελήφθη μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο του Μπαλί.

Όλοι οι επιβάτες είναι σώοι και αβλαβείς και αυτήν τη στιγμή αποβιβάζονται από την πτήση σύμφωνα με το Reuters.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας της Ινδονησίας Hadi Tjahjanto δήλωσε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Metro TV: “Έχουμε πληροφορίες ότι σ’ ένα αεροπλάνο από το Μπρισμπέιν στο Μπαλί εκτυλίσσεται αεροπειρατεία”.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της εταιρείας διαψεύδει κατηγορηματικά ότι εκτυλίχθηκε αεροπειρατεία.

Επιβάτες από άλλες πτήσεις που καθυστέρησαν να απογειωθούν από το Μπαλί λόγω του περιστατικού αναφέρουν ότι ενημερώθηκαν πως υπήρξε  αεροπειρατεία.

“Ο κυβερνήτης της πτήσης μου μας ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει η απογείωση επ’ αόριστον γιατί εκτυλίσσεται αεροπειρατεία στο αεεροδρόμιο, μόλις 150 μέτρα μακριά μας. Είδα τουλάχιστον 5 οχήματα περιλαμβανομένου στρατιωτικών φορτηγών γεμάτων στρατιώτες με κατεύθυνση το αεροπλάνο. Τότε το αεροσκάφος της Virgin απομακρύνθηκε και η ιπτάμενη συνοδός μας είπε ότι το απομάκρυναν σε άλλη πλευρά του αεροδρομίου. Φαίνεται πως το αεροδρόμιο έχει αποκλειστεί, καθώς μας είπαν ότι δεν υπάρχει πλάνο αποχωρήσεων ή αφίξεων. Ο κυβερνήτης δεν επιτρέπει σε κανέναν μας να βγει από το αεροπλάνο”, δήλωσε επιβάτης.

ΠΗΓΗ: SKYNEWS, BBC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.