Ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων ο τηλεοπτικός «μπαμπάς» Hughes

hughes

Τρία κορίτσια ηλικίας, 7, 11 και 15 ετών, τα θύματα.

Ο ηθοποιός Robert Hughes, πρωταγωνιστής της διάσημης κωμωδίας «Hey Dad», κρίθηκε ένοχος για τη σεξουαλική κακοποίηση τριών κοριτσιών ηλικίας, 7, 11 και 15 ετών.
Η δίκη του 65χρονου σήμερα, Robert Hughes, διήρκεσε έξι εβδομάδες και τα εγκλήματα για τα οποία καταδικάστηκε έλαβαν χώρα τη δεκαετία του 1980 και 1990 όταν ο Hughes θεωρείτο ιδιαίτερα διάσημος στην Αυστραλία.

Ο Hughes δεν παραδέχθηκε ποτέ την ενοχή του και μέχρι τώρα κατέθετε στο δικαστήριο ότι ήταν θύμα δόλιας επίθεσης. Κατά την ανάγνωση της απόφασης, ο 65χρονος παρέμεινε σιωπηλός στο εδώλιο. Λίγο νωρίτερα, ο συνήγορος υπεράσπισής του, κ. Greg Walsh, είχε ζητήσει από το δικαστήριο την αντικατάσταση των ενόρκων επειδή όπως είπε χαρακτηριστικά η απόφασή τους θα επηρεαζόταν από τη μεγάλη δημοσιότητα που έχει λάβει η δίκη του Hughes. Εντούτοις, ο δικαστής, Peter Zahra, απέρριψε την αίτηση του συνηγόρου του Hughes, λέγοντας ότι τα όσα αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης στα ΜΜΕ δεν διέφεραν από τα όσα οι ένορκοι είχαν ακούσει στη διάρκεια της διαδικασίας.

Τα αδικήματα έλαβαν χώρα στο σπίτι του Hughes. Η μια εκ των θυμάτων ανέφερε στο δικαστήριο ότι την υποχρέωσε να κάτσει στην αγκαλιά του και να βάλει το πρόσωπό της στα υπό διέγερση γεννητικά του όργανα ενόσω αυτός έβαζε σταγόνες στα αυτιά του.

Το δεύτερο θύμα κατέθεσε ότι πάγωσε από το φόβο όταν ο Hughes ενώ αυτή κολυμπούσε στη θάλασσα την άρπαξε «κολλώντας» το σώμα της στο δικό του ενώ τα γεννητικά του όργανα κρέμονταν έξω από το μαγιό του.

Το τρίτο θύμα για τη σεξουαλική κακοποίηση του οποίου καταδικάστηκε ο Hughes, κατέθεσε ότι ο ηθοποιός την ανάγκασε να του πασπατεύσει τα γεννητικά του όργανα έως ότου αυτός εκσπερμάτωσε.

Η ποινή του Hughes αναμένεται να ανακοινωθεί τον Μάιo.

Πηγή: Νέος Κόσμος

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.