Δύο «μνηστήρες» για τη θέση του Συνοδινού

sin

Ο ομογενής πρώην βοηθός Θησαυροφύλακα

 

Μεταξύ εκείνων που διεκδικούν τη θέση του, δίπλα στον θησαυροφύλακα, Τζο Χόκι, είναι ο Τζας Φράϊντεμπερκ και ο Στήβεν Τσιόμπο.

Δεν πρόφθασε να μετατοπισθεί στα πίσω έδρανα της Βουλής ο  Αθ. Σινοδινός και οι «μνηστήρες» για τη θέση του βοηθού του θησαυροφυλακίου  έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους.

Ο γερουσιαστής κ. Συνοδινός, ως γνωστόν, παραιτήθηκε από τη θέση αυτή πριν δύο εβδομάδες, εξαιτίας της ανάμιξής του στην εταιρία Australian Water Holdings, η οποία τελεί υπό έρευνα για θέματα διαφθοράς και στην οποία είχε θέση διευθυντή.

Ο ίδιος δεν παύει να ισχυρίζεται ότι είναι αθώος.

Μεταξύ εκείνων που διεκδικούν τη θέση του, δίπλα στον θησαυροφύλακα, Τζο Χόκι, είναι ο Τζας Φράϊντεμπερκ και ο Στήβεν Τσιόμπο, οι οποίοι έχουν τη θέση του κοινοβουλευτικού γραμματέα του πρωθυπουργού Τόνι Άμποτ, και του θησαυροφύλακα Τζο Χόκι, αντίστοιχα.

Πιθανότερο να πάρει τη θέση του βοηθού θησαυροφύλακα φαίνεται να είναι ο Τσιόμπο, ο οποίος ήδη εκτελεί τα ανάλογα καθήκοντα και ανήκει στον εσωτερικό κλειστό κύκλο του θησαυροφύλακα.

Επίσημα, δεν έχει γίνει ακόμη κανένα διάβημα προς την κατεύθυνση της αντικατάστασης του Συνοδινού, όλα όμως συγκλίνουν στην υπόθεση ότι θα είναι για μεγάλο διάστημα στα πίσω έδρανα.

Πηγή: Νέος Κόσμος

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.