«Δεν υπάρχει χρονικό όριο στην αναζήτηση του Boeing»

malaisia

Δηλώνει ο πρωθυπουργός Τόνι Άμποτ

Ο πρωθυπουργός της χώρας Τόνι Άμποτ δήλωσε σήμερα ότι δεν υπάρχει χρονικό όριο στις επιχειρήσεις αναζήτησης του εξαφανισμένου Boeing 777 της Malaysia Airlines το οποίο εκτελούσε την πτήση MH370 από την Κουάλα Λουμπούρ προς το Πεκίνο με 239 επιβαίνοντες, και υπό αδιευκρίνιστες αιτίες χάθηκε κάπου στον Ινδικό Ωκεανό πριν από περισσότερο από τρεις εβδομάδες.

«Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει χρονικό όριο» είπε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας στους δημοσιογράφους από την αεροπορική βάση Pearce στο Περθ στα δυτικά της χώρας. «Μπορούμε να συνεχίσουμε την αναζήτηση για αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι να βρεθεί και θα συνεχίσουμε την αναζήτηση για αρκετό καιρό μέχρι να βρεθεί» συμπλήρωσε ο Τόνι Άμποτ. «Η ένταση και το μέγεθος των επιχειρήσεων αναζήτησης του αεροπλάνου αυξάνεται, δεν μειώνεται» κατέληξε ο αυστραλός πρωθυπουργός.

Συνολικά 20 αεροσκάφη και πλοία ψάχνουν στον Ινδικό Ωκεανό σε “μακρινές θάλασσες” στα ανοικτά της νοτιοδυτικής ακτής της Αυστραλίας τη Δευτέρα για το Boeing 777 που εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου με 227 επιβάτες και 12 μέλη του πληρώματος.

source: Neos Kosmos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.