«Μη βοηθήσετε την Qantas»

bra

Το αφεντικό της Virgin, καταχώρησε ολοσέλιδες διαφημίσεις στον αυστραλιανό Τύπο με τις οποίες καλεί την αυστραλιανή κυβέρνηση να μην ενισχύσει οικονομικά την εθνική αεροπορική εταιρία Qantas

Τα λόγια του Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον προς Άμποτ

Ο πασίγνωστος, πάμπλουτος, ιδιοσυγκρασιακός, αντισυμβατικός και απρόβλεπτος Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, το αφεντικό της Virgin, καταχώρησε ολοσέλιδες διαφημίσεις στον αυστραλιανό Τύπο με τις οποίες καλεί την αυστραλιανή κυβέρνηση να μην ενισχύσει οικονομικά την εθνική αεροπορική εταιρία Qantas.

Η Qantas, εταιρία-σύμβολο στην Αυστραλία, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ζητά ενίσχυση από την κυβέρνηση.

Η συντηρητική κυβέρνηση του Τόνι Άμποτ που έχει ταχθεί εναντίον οποιασδήποτε βοήθειας ιδιωτικών εταιριών (εξαιτίας αυτής της στάσης της η Αυστραλία θα μείνει χωρίς βιομηχανία αυτοκινήτων) φέρεται να εξετάζει με κάποια συμπάθεια το αίτημα της Qantas.

«Αν η κυβέρνηση στηρίξει την Qantas, τότε κάθε εταιρία που λειτουργεί στην Αυστραλία, κάθε φορά που έχει οικονομικό πρόβλημα θα τρέχει στην κυβέρνηση για ενίσχυση» αναφέρεται στην διαφήμιση.

Καλείται, δε, η κυβέρνηση να αρνηθεί το αίτημα της Qantas, σημειώνοντας ότι αν οι φορολογούμενοι «ξελασπώσουν την εταιρία, τότε οι ξένες εταιρίες θα το σκεφτούν δυο φορές πριν επενδύσουν στην Αυστραλία».

Ο Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον σημειώνει ότι η εταιρία του ξεκίνησε από το μηδέν, σήμερα απασχολεί 9000 άτομα, προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές και ενισχύει την αυστραλιανή οικονομία.

«Δεν μπορεί η Qantaς, επίσης ιδιωτική εταιρία, να μας ανταγωνίζεται με χρήματα των φορολογουμένων» σημειώνεται στη διαφήμιση.

Πηγή: Νέος Κόσμος

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.