30.000 άτομα θα παρευρεθούν στο Ελληνικό Φεστιβάλ Semaphore

festival

Η ψυχαγωγία και η διασκέδαση αναμένεται να έχουν τιμητική τους στο Ελληνικό Φεστιβάλ Semaphore, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τον διοργανωτή John Douvartzidis, αναμένεται να παρευρεθούν στο Φεστιβάλ περισσότερα από 30.000 άτομα. Ο ίδιος, υποστηρίζει ότι ένα από τα πρόσωπα που θα ξεχωρίσει φέτος μέσα από το Φεστιβάλ είναι η Μαρία Σταυροπούλου, η κοπέλα που το 2009 είχε πάρει μέρος στο ελληνικό XFactor.Σήμερα, η Μαρία Σταυροπούλου ζει στο Σύδνεϋ αλλά το 2009 είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό. Ο κ. Douvartzidis δήλωσε πως είναι η πρώτη Ελληνίδα τραγουδίστρια της Αυστραλίας και ότι θα αποκτήσει πολλούς φαν αφού ήδη έχει μεγάλο φανατικό κοινό στην Αυστραλία.

Επίσης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και ένα πρόγραμμα με παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς. Επίσης, τέσσερις ορχήστρες θα παίξουν μουσική.

Ο κ. Douvartzidis τόνισε επίσης πως το αποκορύφωμα του Φεστιβάλ θα είναι το νόστιμο ελληνικό φαγητό. Το μενού θα περιλαμβάνει γυρο, σουβλάκι, καλαμάρια, σπανακόπιτα αλλά δεν θα λείπουν και τα ελληνικά γλυκά όπως οι λουκουμάδες.

Η εθελόντρια Alexandra Vakitsidis δήλωσε ότι δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να επισκεφθούν την Ελλάδα και τα νησιά της, έτσι, αυτοί φροντίζουν ώστε να μπορέσουν να πάρουν μια γεύση από την Ελλάδα.

Το Φεστιβάλ διεξάγεται για 35η χρονιά και πραγματοποιείται από 250 εθελοντές. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το Σάββατο στις 11 και την Κυριακή στις 10 και θα ολοκληρωθούν  και τις δυο μέρες τα μεσάνυχτα.

Πηγή: greekreporter.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.