Εκτός σήμερα Παρασκευή, Βίκτορι και Χαρτ

5195232-3x2-700x467

Το Σάββατο το μεγάλο ντέρμπι του Σίδνεϊ

Με τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής θα συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή το εθνικό πρωτάθλημα Αυστραλίας. Ένα πρωτάθλημα όπου η σούπερ ομάδα του Μπρίσμπαν δείχνει να είναι μακράν, η καλύτερη ομάδα του λιγκ, έχοντας ήδη εξασφαλίσει ένα προβάδισμα επτά βαθμών από την δεύτερη της βαθμολογίας, ομάδα του Δυτικού Σίδνεϊ.

Από εκεί και πέρα… μετριότητες – για να μην χρησιμοποιηθεί ο βαρύτατος χαρακτηρισμός του «χάους».

Η Βίκτορι έδειξε το περασμένη Σάββατο φοβερές αδυναμίες, οι Μάρινερς είναι αγνώριστοι, οι «ουρανί» της Σίδνεϊ Φ.Κ., έχουν γίνει πιο απρόβλεπτοι και από τον καιρό της Μελβούρνης, οπότε, «μέσα» θα είστε αν ποντάρετε από σήμερα τους βόρειους για πρωταθλητές.

Η Βίκτορη της Μελβούρνης επέσπασε 1-1 ισσοπαλία από τους «Τζετς» στο Νιούκαστλ ενώ στις (9.45μμ.), οι «ερυθρόλευκοι» της Χαρτ, σε αναζήτηση της πρώτης τους νίκης, εδώ και πολύ καιρό, θα αντιμετωπίσουν στην Πέρθη την ανεβασμένη Γκλόρι.

Στα άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής: -Σάββατο: Μπρίσμπαν-Αδελαΐδα (5.30μμ.), Δυτικό Σίδνεϊ-Σίδνεϊ Φ.Κ. (7.45μμ.). -Κυριακή: Φοίνικας-Μάρινερς (5.00μμ.).

ΣΕ αγώνες της 13ης αγωνιστικής είχαμε τα αποτελέσματα: Δυτικό Σίδνεϊ-Φοίνικας 1-3, Αδελαΐδα-Σίδνεϊ Φ.Κ. 2-2, Νιούκαστλ-Πέρθη 0-1, Βίκτορι-Μπρίσμπαν 0-3, Μάρινερς-Χαρτ 0-0.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Μπρίσμπαν 30, Δυτικό Σίδνεϊ 23, Μάρινερς 20, Βίκτορι 19, Σίδνεϊ Φ.Κ. 19, Νιούκαστλ 18, Πέρθη 16, Αδελαΐδα 14, Φοίνικας 13, Χαρτ 5

Πηγή: Νέος Κόσμος

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.