Ο Ντε Νίρο θα διαφημίσει αυστραλιανή βότκα

deniro

Ο θρύλος του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ντε Νίρο με τον Αυστραλό δισεκατομμυριούχο Τζέϊμς Πάκερ που θα παράγει την VΟDKA 6100

VΟDKA 6100 η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα για πρώτη φορά στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Tribeca της Νέας Υόρκης τον προσεχή Απρίλιο.

Ο θρύλος του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ντε Νίρο αποφάσισε να διαφημίσει μια βότκα που θα παράγει ο Αυστραλός δισεκατομμυριούχος Τζέϊμς Πάκερ.

Πρόκειται για την  βότκα  VΟDKA 6100 η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα για πρώτη φορά στο κινηματογραφικό φεστιβάλ Tribeca της Νέας Υόρκης τον προσεχή Απρίλιο. Σύμφωνα με τον αυστραλιανό Τύπο, ο Ντε Νίρο, που είναι και ιδιοκτήτης της αλυσίδας εστιατορίων και ξενοδoχείων  Nobu  θα έχει αμοιβή ενός εκατομμυρίου δολαρίων για τα προσεχή πέντε χρόνια για την διαφήμιση της νέας βότκας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζέϊμς Πάκερ που είναι ο «βασιλιάς των καζίνο» στην Αυστραλία (και σε ασιατικές χώρες) τελευταία επεκτείνεται και στο χώρο του κινηματογράφου.

Όπως  αναφέρει ο  αυστραλιανός τύπος ο Πάκερ επένδυσε 450 εκατομμύρια δολάρια στην Warner Brothers για την παραγωγή 75 ταινιών στα προσεχή τέσσερα χρόνια σε κάποιες από τις οποίες θα πρωταγωνιστήσουν πασίγνωστοι ηθοποιοί όπως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Τζορζ Κλούνι, ο Σιλβέστερ Σταλόνε κ.ά.

Source: Neos Kosmos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.