Η άσφαλτος «βάφτηκε» με το αίμα 15 ανθρώπων Χριστουγεννιάτικα

ac

Δεκαπέντε άνθρωποι,  έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, στους δρόμους της χώρας, και οι περισσότεροι απ’ αυτούς ήταν νεαρής ηλικίας. Ο αριθμός των θυμάτων κατά την φετινή εορταστική περίοδο ήταν μικρότερος απ’ αυτόν της αντίστοιχης περσινής περιόδου. Πέρσι η άσφαλτος είχε βαφτεί με το αίμα 16 ανθρώπων.

Ένας 31χρονος και ένας 22 χρονος άνδρας σκοτώθηκαν στην Κεντρική Ακτή της Ν.Ν. Ουαλίας ενώ τρεις ακόμα άνδρες που επέβαιναν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της περιοχής. Το δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής. Στην Ν.Ν. Ουαλία η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστώσει τα αίτια δυστυχήματος που συνέβη την Δευτέρα. Η αστυνομία βρήκε έναν νεκρό άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε στην κυριολεξία κοπεί στα δύο.

Στην Καμπέρα ένας 22χρονος μοτοσικλετιστής το βράδυ των Χριστουγέννων, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του η οποία προσέκρουσε σε προστατευτικό κικλύδωμα με συνέπεια αυτός να τραυματιστεί σοβαρά. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα  τραύματά του.

Στο Perth, ένα 17χρονο αγόρι που επέβαινε στην καρότσα ημιφορτηγού έπεσε απ’ αυτή αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ανήμερα τα Χριστούγεννα. Ένας 24χρονος άνδρας από την πολιτεία της Βόρειας Περιοχής σκοτώθηκε όταν και αυτός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του καθώς οδηγούσε σε επαρχιακό χωματόδρομο κοντά στον ποταμό Todd στο Alice Springs ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Στην πολιτεία του Queensland  σκοτώθηκε ένας 69χρονος άνδρας που επίσης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε δέντρο στην περιοχή Bundaberg. Σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής ο 69χρονος υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ οδηγούσε γεγονός που προκάλεσε και το δυστύχημα. Τον θλιβερό κατάλογο των θυμάτων τροχαίων για την φετινή εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων «άνοιξαν» δύο γυναίκες από την Βικτώρια μετά από μετωπική σύγκρουση τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Source: Neos Kosmos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.