RADIO INTERVIEWS

=1Thomas Tsamouras..

Click Here 2 Get Free Comment Pics
.

ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
.

Επιτρέπεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση οποιασδήποτε συνέντευξης MONO ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ της πλήρους αναγραφής της πηγής προέλευσης με ενεργό σύνδεσμο (LINK).
The content of all interviews are available for copy or publishing entirely or in part,
providing the source of origin is acknowledged with an active link.
U

ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ.
CLICK ON THE SELECTED PICTURE YOU ARE INTERESTED IN AND DOWNLOAD THE AUDIO ONTO YOUR COMPUTER.

5v

vrellis

O Κωνσταντίνο Βρέλλη, διαχειριστής και επόπτης του “Μουσείου Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη”. Ο κ. Βρέλλης μας ενημερώνει για την ιστορία του μουσείου και τι μπορούν να απολαύσουν οι ‘Ελληνες της Αυστραλίας όταν το επισκεφτούν.

 

03

O κ. Θανάσης Συνοδινός, φιλελεύθερος γερουσιαστής της Ομοσπονδιακής Βουλής Αυστραλίας μας ενημερώνει για την δέσμευση του Συνασπισμού ότι αν γίνει κυβέρνηση, θα βοηθήσει τους Έλληνες που θέλουν να έρθουν στην Αυστραλία για εργασία..
.05

Η κ. Μαριάννα Σαρρή, υπεύθυνη γραφείου του Έλληνο-Αυστραλιανού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Βικτώριας, μας ενημερώνει για τα ετήσια Βραβεία Αριστείας, σκοπός των οποίων είναι η προβολή των επιτευγμάτων των Ελληνο-Αυστραλών επιχειρηματιών κατά το τελευταίο έτος.
p

opa

Ο κ. Steve Agiεκδότης του περιοδικούΟΡΑ! μας εξηγηγεί τι μπορούμε να διαβάσουμε στην έκδοση του Aυγούστου.

/safe_image

H κ. Eύη Γιαννά, ιδρυτικό μέλος του οργανισμού GREEK AMBASSADORS, μας ενημερώνει για την ίδρυση και δραστηριότητα του οργανισμού στην Αυστραλία και την παροχή οικονομικής βοήθειας στα θύματα της κρίσης στην Ελλάδα.

mixalis michael

Ο Δρ. Μιχάλης Σ. Μιχαήλ, καθηγητή του Πανεπιστημίου La Trobe της Μελβούρνης, μας ενημερώνει για το νέου του βιβλίο «Επίλυση της Κυπριακής Διένεξης – διαπραγμάτευση της Ιστορίας».

 

MARIA VAMVAKINOU

H κ. Μαρία Βαμβακινού ΜΡ, βουλευτίνα του Calwell του Ομοσπονδιακού Εργατικού Κόμματος Αυστραλίας μας ενημερώνει για την διορισμό της Ελληνικής Υπουργικής Συμβουλευτικής Επιτροπής από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση καθώς και για την συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας για την χορήγηση αμοιβαίας βίζας εργασίας.

 

diamandis

Ο Δρ. Παναγιώτη Διαμάντη, υφηγητής στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Σίδνευ μας ενημερώνει για το πρόγραμμα εορτασμού για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και Δυτικής Μακεδονίας.

 

KOUBAROULIS

Η κ. Κυριακή Κουμπαρούλη, καλλιτεχνική διευθύντρια του οργανισμού ΑRTS DIASPORA μας ενημερώνει για το πολιτιστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων HELLENIC HERITAGE 2012 «’Οψη της Κωνσταντινουπόλεως».

d
;

H κ. Πολυξένη Μασσέλου, πρώην διευθύντρια του κρατικού ραδιοσταθμού SBS μας ενημερώνει για την υποψηφιότητά της στον Δήμο του Waverly για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Σεπτεμβρίου 2012.

.
l

O κ. Στέφανος Ερακλέους, γραμματέας του Αυστραλιανού Μακεδονικού Γνωμοδοτικού Συμβουλίου, μας ενημερώνει για ένα έγγφαφο του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ που δίνει περισσότερο φως για την πραγματική αιτία της δημιουργίας της σημερινής ΦΥΡΟΜ.

lll

20120421-071150.jpgΟ κ. Αναστάσιος Κυρίτσης, συγγραφέας, πρόεδρος της Επιτροπής Αυστραλο-Ελληνικού Μνημείου Μελβούρνης και πρόεδρος της Ελληνικής πτέρυγας του RSL Μελβούρνης μας ενημερώνει για τις εκδηλώσεις συμπλήρωσεις 50 ετών από την συμμετοχή της Αυστραλίας στον πόλεμο του Βιετνάμ.

;

Ο κ. Steve Agi εκδότης του περιοδικού ΟΡΑ! μας εξηγηγεί τι μπορούμε να διαβάσουμε στην έκδοση του Ιουλίου.

Ο κ. Ζαφείρης Μελάς λαϊκός καλλιτέχνης μας ενημερώνει για την περιοδεία που θα πραγματοποιήσει στην Αυστραλία τον Αύγουστο.

….
p

O κ. Νίκος Μπατιστάτος, Γενικός Διευθυντής της εταιρίας “Μπατιστάτος Κατασκευές Κατοικιών”, μας ενημερώνει για τις ευκαιρίες που προσφέρει για τον Ελληνισμό της Αυστραλίας η Ελληνική αγορά ακινήτων και οικοδομικών έργων.
;
;

Ο κ. Ορέστης Σεϊμένης καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών μας ενημερώνει για τους φορολογικούς νόμους στην Ελλάδα και πώς επηρεάζουν τους Έλληνες της Αυστραλίας.
;
;

Ο Στέλιος Αντωνίου λαϊκός ‘Ελληνο-Αυστραλός καλλιτέχνης από την Μελβούρνη μας ενημερώνει για την καριέρα του και την τελευταία του δισκογραφική εργασία “ΕΙΛΙΚΡΝΑ”.
;
;

O κ. Royce Atkinson, συντονιστής της Ημέρα Ανάμνησης των Πεσόντων του Fromelles και ο κ. Λάμπης Εγγλέζος ο κύριος ομιλητής της εκδήλωσης, μας ενημερώνουν για την απώλεια 5533 Αυστραλιανών στρατιωτών μέσα σε 12 ώρες στις 19 Ιουλίου 1916. Επίσης και για την ανακάλυψη 250 αγνοουμένων στρατιωτών σχεδόν 100 χρόνια αργότερα.
p

Ο κ. Γιώργος Δανίκας λαϊκός καλλιτέχνης από Ελλάδα. Ο Γιώργος μας ενημερώνει για την καριέρα του και την την τελευταία του δισκογραφική εργασία “ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΣ”.
o
k
o

O κ. Εμμανουήλ Κομινός, Πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Αυστραλίας για την Διεκδίκηση των Γλυπτών του Παρθενώνα, και ο κ. Διονύσης Τριτάρης γραμματέας του ίδιου οργανισμού, μας ενημερώνουν για την δράση της επιτροπής και την πρόσφατη συγκέντρωση στο Λονδίνο με τις αντίστοιχες επιτροπές της Βρετανίας και Αμερικής.

H Aνθή Σιδηροπούλου των ANTHEA TRIO και ο Παναγιὠτης Καλανδράνης των OUT OF THE BLUE μας ενημερώνουν για την συναυλία που θα πραγματοποιήσουν τα δύο συγκροτήματα μαζί στις 13 Ιουλίου 2012 στο Σίδνευ.
l

H Yianna Stavrou, νεαρή καλλιτέχνης της Αυστραλίας, Ελληνο-Κυπριακής καταγωγής, μας ενημερώνει για την τελευταία της επιτυχία “Intervention”! Επίσης μας ενημερώνει για το τηλεοπτικό πρόγραμμα του περιοδικού OPA! στο οποία θα είναι η παρουσιάστρια.

κ. Endy Zemenidis, Eκτελεστικός Διευθυντής του Hellenic American Leadership Council της Αμερικής. Ο κ. Zemenidis μας ενημερώνει για την δυσαρέσκεια της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας που προκάλεσε η συνάντηση του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούντογλου, με τον Μητροπολίτη Σικάγου, κ. Ιάκωβο.
;

20120301-221914.jpgκ. Μαρία Βαμβακινού ΜΡ, βουλευτίνα του Calwell του Ομοσπονδιακού Εργατικού Κόμματος Αυστραλίας. Η κ. Βαμβακινού μας ενημερώνει για την δημιουργία Ελληνικής Υπουργικής Συμβουλευτικής Επιτροπής από την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση.
;

RESTELIO. O νεαρός καλλιτέχνης Στέλιοςμας ενημερώνει για την καριέρα του και την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.
l
l
l

κ. Steve Agi εκδότης του περιοδικούΟΡΑ!. O κ. Αgi μας ενημερώνει τι μπορούμε να διαβάσουμε στην έκδοση του Ιουνίου.
l

κ. Kέλλη Σχοινά, δημοσιογράφος του περιοδικού ΠΙΣΤΑκ. Σχοινά μας ενημερώνει για την ιστορία του περιοδικού, το τελευταίο τεύχος και για την επικείμηνη έκδοσή του στην Αυστραλία.
p
o
o
κ. Πέτρος ‘Ιμριος λαϊκός καλλιτέχνης. Ο κ. ‘Ιμβριος μας ενημερώνει για την καριέρα του και την άφιξη του στην Αυστραλία για τέσσερις εμφανίσεις.
oo
o
o

κ. Bασίλη Αθανασίου, δικηγόρος και γενικός γραμματέας της Ομάδας Αιγαίουκ. Αθανασίου θα μας ενημερώνει για την Ομάδα, τους στόχους της και την 18η διάπλου.
p
l

κ. Τζό Παλατσίδης, προπονητής και πρώην παικτής αρκετών ομάδων της Αυστραλίας και Ελλάδας. Ο κ. Παλατσίδης μας ενημερώνει για την καριέρα του σαν παίκτης και σαν προπονητής καθώς και για την 18χρονη παραμονή του στην Ελλάδα.

p

κ. Γιάννης Πανταζόπουλος πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής ‘Ενωσης του Ελληνισμού και πολιτειακός εργατικός βουλευτής της Βικτόριας. O κ. Πανταζόπουλος μας ενημερώνει για την πρόσφατη εκδρομή -προσκύνημα στην Ελλάδα από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Φιλίας Ελλάδας.

ll

κ. Γιώργο Περγιαλή, δημοσιογράφος και πρώην πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης στο kickboxingκ. Περγιαλής μας ενημερώνει για την αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας του kickboxing της Αθήνας με την αντίστοιχη της Μελβούρνης στις 2 Ιουνίου 2012 στην Μελβούρνη.
p

20120509-005646.jpg κ. Γιώργος Γιασεμής,λαϊκός καλλιτέχνης. Ο κ. Γιασεμής μας ενημερώνει για την καριέρα του και την κατάσταση που επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο στην Ελλάδα.
f
.
o

κ. Γεώργιος Π. Παύλος αναπληρωτής καθηγητής του Δημοκρατείου Πανεπιστημίου Θράκης. O κ. Παύλος μας ενημερώνει για το Ευρωπαϊκό όνειρο και το μέλλον της Ελλάδας.
.
l

κ. Νίκος Καμτσής, σκηνοθέτης και διευθυντής του θεάτρου “Τόπος Αλλού” από την Ελλάδα.Ο κ. Καμτσής μας ενημερώνει για την περιοδεία του θεάτρου στο Σίδνευ και την Μελβούρνη μεταξύ 13 και 29 Μαϊου 2012.

.
l

κ. Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης λαϊκός καλλιτέχνης. Ο κ. Κωνσταντίνος μας ενημερώνει για την καριέρα του και την κατάσταση που επικρατεί στον καλλιτεχνικό χώρο στην Ελλάδα.

o
p

κ. Steve Agi εκδότης του περιοδικού ΟΡΑ.O κ. Αgi μας εξηγεί τι μπορούμε να διαβάσουμε στην έκδοση του Μάη καθώς και για την εκδήλωση ΜΟΔΑ την Τετάρτη 9 Μαϊου 2012.
k
o
oo
o

20120421-070836.jpgκ. Χάρρυ Κλύνν (Bασίλη Τριανταφυλλίδης) κωμικός, ηθοποιός, συγγραφέας και ζωγράφος. κ. Bασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλύν). O κ. Κλύνν μας ενημερώνει για το stand up music show “ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ Οποιον πάρει ο Χάρρης” αλλά και για την εκλογική αναμέτρηση στην Ελλάδα.

.
20120421-071150.jpgκ. Αναστάσιο Κυρίτση, συγγραφέας και πρόεδρος της Επιτροπής Αυστραλο-Ελληνικού Μνημείου Μελβούρνης. Ο κ. Κυρίτσης θα μας ενημερώνει για το νέο του βιβλίο Ελληνο-Αυστραλοί που υπηρέτησαν στα Αυστραλιανά στρατεύματα στους δυο Παγκοσμίους Πολέμους.


l
ll.

20120421-071710.jpgκ. Τζώρτζια Κεφαλά τραγουδίστρια του συγκροτήματος της πόπ-ρόκ ΜΠΛΕ. H Τζώρτζια μας ενημερώνει για την δημιουργία και την πορεία των ΜΠΛΕ.
l
l
l

κ. Mηχάλης Χρυσανθόπουλος, καθηγητής ιστορίας και θεολογίας από την Θεσσαλονίκη. Ο κ. Χρυσανθόπουλος μας ενημερώνει για την αποσλαβοποίηση του πληθυσμού της BARDARSKA BANOVINA και η επιβολή της αρχαιομακεδονικής.
l
l
l

κ. Κώστας Καραπαπάς, Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο κ. Καραπαπάς μας ενημερώνει για την κατάκτηση του τελευταίου πρωταθλήματος του Ολυμπιακού καθώς και για την άφιξη του πρωταθλητή Ελλάδας στις 19 Μαϊου 2012 στην Αυστραλία για το φιλικό με την Melbourne Victory.
l

κ. Mαριάντα Πιερίδη Ελληνίδα καλλιτέχνης. H κ. Πιερίδη μας ενημερώνει για την καριέρα της, της αναμνήσεις της από την Αυστραλία και την οικονομική κρίση στην Ελλάδα!
l
l
p

κ. Σταύρος Λυγερός, δημοσιογράφος της Εφημερίδας “Καθημερινή” και συγγραφέας του βιβλίου “Από την κλεπτοκρατία στην χρεοκοπία”. Ο κ. Λυγερός μας ενημερώνει για το βιβλίο του, την κρίση στην Ελλάδα και τις επικείμενες εκλογές.
p
l

κ. Παναγιώτης Ιασωνίδης, αναπληρωτής γραμματέας της Διεθνής Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων. Ο κ. Ιασωνίδης μας ενημερώνει για την πρόσφατη απόρριψη της αναγνώρισης της Ποντιακής και Ασσυριακής Γενοκτονίας από την Εθνοσυνέλευση της Αρμενίας.


κ. Aντώνη Κουφός, επίτιμος πρόεδρο του Castellorizo Association of Western Australia. Ο κ. Κουφός μας ενημερώνει για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του οργανισμού.
.
l
l

Χρύσπα, ‘Ελληνίδα καλλιτέχνη και ερμηνεύτρια της επιτυχίας “Είσε Αστέρι”. H Χρύσπα μας ενημερώνει για την καριέρα της και την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας!

o
l
l

20120323-015136.jpgκ. Ιωάννης Κοραντής, Βουλευτής Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ. Ο κ. Κοραντής θα μας ενημερώνει για την άφιξή του στην Αυστραλία με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου καθώς και για την κρίση και επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα.

.”
l
l

κ. Ευάγγελος Ιωαννίδης, δικηγόρος από το Αμύνταιο Φλωρίνης. Ο κ. Ιωαννίδης μας ενημερώνει για την μάχη των στενών Κλειδιού κοντά στην Βεύβη Φλωρίνης το 1941 όπου υπάρχουν ακόμη 22 αγνοούμενοι Αυστραλοί στρατιώτες.
.
.
.

Alexander the Great exhibition tapestryκ. Elizabeth Cowell, Exhibition Project Manager του Μουσείου του Σίδνευ. H κ. Cowell μας ενημερώνει στην Αγγλική γλώσσα για τον Θησαυρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου που θα επισκεφθεί το μουσείο του Σίδνευ τον Νοέμβρη, προερχόμενος απο το μουσείο STATE HERMITAGE της Αγίας Πετρούπολης, Ρωσία.

>;;;;;;

κ. Βασίλης Βασιλάς, καθηγητής και συγγραφέας του Σίδνευ. Ο κ. Βασιλάς μας ενημερώνει για το νέο του βιβλίο The Giant who Never Awoke, και το οποίο περιγράφει την ιστορία του Πανηλληνίου 1957-1976 (σημερινό Sydney Olympic).

κ. Μαρία Καρλάκη ‘Ελληνιδα καλλιτέχνη και ερμηνεύτρια της επιτυχίας Ένστικτο “ΣΕ ΘΕΛΩ”. H κ. Καρλάκη μας ενημερώνει για την καριέρα της και την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας!
>;;;;;;
P

>;;;;;;

κ. Δημήτρη Κωστόπουλο, συγγραφέα, καθηγητή και Λυκειάρχη από την Λέρο. Ο κ. Κωστόπουλος μας ενημερώνει για την 64η επέτειο της ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων με την Ελλάδα καθώς και για την κατάσταση που επικρατεί εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης.
.

.
κ. Δημήτρη Μηνά
,
πρόεδρο της Παμακεδονικής ‘Ενωσης Αυστραλίας. Ο κ. Μηνάς μας ενημερώνει για την πρόσφατη επίσκεψη κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας από τα Σκόπια και το επικίνδυνο παιχνίδι που παίζεται από τους Αυστραλούς πολιτικούς για την εξασφάλιση ψήφων.
.


Καίτη Γαρμπή, που μετράει 24 χρόνια παρουσία στην ελληνική δισκογραφία. H κ. Γαρμπή μας ενημερώνει για την καριέρα της και την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας!
.
.
l

20120303-130816.jpg.
Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δημοσιογράφος του zougla.gr. O κ. Τριανταφυλλόπουλος μας ενημερώνει για την πολιτική εξουσία, την “Αχίλλεος πτέρνα”, της Ελληνικής κοινωνίας.
p
o
o

.
κ. Φιλιπόππουλος
δημοριογράφος του ραδιοσταθμό Ι.Π. Μεσολογγιού 92FM. O κ. Φιλιπόππουλος μας ενημερώνει για την πολιτική εξουσία, την “Αχίλλεος πτέρνα”, της Ελληνικής κοινωνίας.
o
.
/

20120301-221914.jpgκ. Μαρία Βαμβακινού ΜΡ, βουλευτίνα του Calwell του Ομοσπονδιακού Εργατικού Κόμματος Αυστραλίας. Η κ. Βαμβακινού μας ενημερώνει για την πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση μεταξύ της Τζούλιας Γκίλαρντ και του Κέβιν Ράντ στο Ομοσπονδιακό Εργατικό Κόμμα Αυστραλίας.

20120301-221503.jpg.
Θωμάς Φωκάς
, Ελληνας καλλιτέχνης και ερμηνευτής της επιτυχίας “Με Καις”. Ο Θωμάς μας ενημερώνει για την καριέρα του και την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας!
.
l
p

.
Δρ. Νικόλαο Βαρσακέλη
, καθηγητή στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αρσιτοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο κ. Βαρσακέλης μας ενημερώνει για την κρίση στην Ελλάδα και το καινούργιο πακέτο διάσωσης.
l
l

Δρ. Παναγιώτη Διαμάντη, καθηγητή στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και υφηγητή στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Σίδνευ. Ο κ. Διαμάντης μας ενημερώνει για την πρόσφατη προπαγάνδα των Σκοπιανών αναφορικά με την κατάργηση του όρου “Σλαβομακεδόνες” από την Αυστραλιανή Κυβέρνηση και την αντικατάστασή του με τον όρο “Μακεδόνες”.
l
l

‘Ηβη Ανδρέου, Ερμηνεύτρια της Κυπριακής συμμετοχής στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Baku του Azerbaijan. H Hβη μας ενημερώνει για την καριέρα της και την προετοιμασία της για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision.
l
l
o

κ. NigelFerage, Ευρωβουλευτής της Αγγλίας και Πρόεδρος του UKIndependenceParty. Ο κ. Farage μας ενημερώνει για την Ελληνική Τραγωδία, τι δημιούργησε την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και τί χρειάζεται για να ανακάμψει από την κρίση αυτή.
.
.

Δρ. Παναγιώτης Διαμάντης, καθηγητής στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και υφηγητής στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Σίδνευ. Ο κ. Διαμάντης μας ενημερώνει για το πρόγραμμα περιήγησης ιστορικών τοπίων στην Ελλάδα που θα δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να εξαιρευνούν την κληρονομιά των Αυστραλών ‘Ανζακς.

,

κ. ΝikHalik (Νίκο Χαλικόπουλο) επιχειρηματίας, συγγραφέας, στρατηγικός αναλυτής παγκοσμίου πλούτου, διεθνής ομιλητής, αστροναύτης, τυχοδιώκτης και εκατομμυριούχος. Ο κ. Halik μας ενημερώνει για την ζωή του και τι χρειάζεται να διαθέτει ο άνθρωπος για να πετύχει τα όνειρά του.

.
κ. Βασίλης Ανεμογιός, ‘Ελληνας καλλιτέχνης και ερμηνευτής της επιτυχίας “Με Πας”. Ο Βασίλης μας ενημερώνει για την καριέρα του και την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον καλλιτεχνικό χώροτης Ελλάδας!
.
.

.
.

κ
. Μιχάλης Χριστοδούλου, Πρόεδρος της Κυπριακής Κοινότητας του Σίδνεϋ. Ο κ. Χριστοδούλου μας ενημερώνει για την αντιπροσωπεία απο το Κυπριακό Κοινοβούλιο που θα επισκεφτεί την Αυστραλία.
.
.

κ. Νίκος Μπατιστάτος, Γενικός Διευθυντής της εταιρίας “Μπατιστάτος Κατασκευές Κατοικιών”. Ο κ. Μπατιστάτος μας ενημερώνει για τις ευκαιρίες που προσφέρει για τον Ελληνισμό της Αυστραλίας η Ελληνική αγορά ακινήτων και οικοδομικών έργων.

o

κ. ‘Αγγελος Ανδρεάτος, ‘Ελληνας καλλιτέχνης και ερμηνευτής της επιτυχίας “ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ”. Ο ‘Ανδρεάτος μας ενημερώνει για την καριέρα του, και την τελευταία δισκογραφική συνεργασία!

o

H κ. ‘Αννα Καρδάρα, σύζηγος του ανθυποπλοίαρχου του Ελληνικού εμπορικού ναυτικού. H κ. ‘Αννα Καρδάρα μας ενημέρωνει για τους λόγους που ο άντρας της θα ταξίδέψει απο την Πάτρα έως το Σίδνεϊ της Αυστραλίασ με σκάφος 6 μέτρων για να αποσπάσει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.
.

κ. Γιώργος Καπηνιάρης και κ. Tahir (Habib) βραβευμένοι κωμικοί μας μιλάνε για την ζωή τους, και για την καινούργια θεατρική παράσταση Comicus Erectus.

.

κ. Απόστολος Καρδάρας, ανθυποπλοίαρχος του Ελληνικού εμπορικού ναυτικού. Ο κ. Καρδάρας μας ενημέρωνει για το ταξείδι του απο την Πάτρα έως το Σίδνεϊ της Αυστραλίασ με σκάφος 6 μέτρων για να αποσπάσει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.
.

κ. Δημήτρης Μηνάς πρόεδρος της Παμακεδονικής ‘Ενωσης Αυστραλίας. Ο κ. Μηνάς μας ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις στο “Μακεδονικό”, στην Αυστραλία, Ελλάδα, και τον διεθνή χώρο.

.
.
.

κ. Λάμπης Εγγλέζος, καθηγητής και στρατιωτικός ιστορικός απο την Μελβούρνη. Ο κ. Εγγλέζος μας ενημερώενει για τους αγνοούμενους Αυστραλούς στρατιώτες στην Βέβη Φλωρίνης και στον Ισθμό της Κορίνθου.
.
.

κ. Λιάννα Κανέλλη,βιουλευτής Α’ Αθήνας με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Η κ. Κανέλλη μας ενημέρωνει για τηνοικονομική κρίση στην Ελλάδα.
>;;;;;;;
>;;;;;;;

.
κ. Bασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλύν)
. O κ. Χάρρυ Κλύνν μας ενημερώνει για το έργο του αλλά και για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.


.

.
κ.
Nτόρα Μπακογιάννη
, Πρόεδρος του κόμματος «Δημοκρατική Συμμαχία»
. Η κ. Μπακογιάννη μας ενημέρωνει για τηνοικονομική κρίση στην Ελλάδα.
>;;;;;;;
.

>;;;;;;;
.
κ. Παναγιώτης Οικονομίδης
, ιδιοκτήτης και διευθυντής της διαφημιστικής εταιρείας FELIXBNI. Ο κ. Οικονομίδης μας ενημερώνει οτι προυπόθεση της οικονομικής ανάκαμψης της Ελλάδας είναι η ανάκαμψη της υπόληψης, του ονόματος και της εικόνας της Ελλάδας στην παγκόσμια κοινή γνώμη.
>;;;;;;;
>;;;;;;;


κ. Γιώργος Συομάχος,
πρόεδρος της Παμακεδονικής ‘Ενωσης ΝΝΟ. Ο κ. Συομάχος μας ενημερώνει για την απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης αλλά και για τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώιν προθυπουργού της ΦΥΡΟΜ Ljubco Georgievski.
.
.

.
κ. Ιωάννης Πανταζόπουλος
πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής ‘Ενωσης Ελληνισμού. Ο κ. Πανταζόπουλος μας ενημερώνει για την εκστρατεία προώθησης Ελληνικών προϊόντων στην Αυστραλία.
>;;;;;;;
.

.

κ. Δημήτρης Μηνάς πρόεδρος της Παμακεδονικής ‘Ενωσης Αυστραλίας. Ο κ. Μηνάς μας ενημερώνει για την απόφαση του Διεθνή Δικαστηρίου του ΟΗΕ για το Μακεδονικό.


,
.
κ. Σταύρος Οικονομίδης
σκηνοθέτης του Θεάτρου Τέχνης Αυστραλίας. Ο κ. Οικονομίδης μας ενημερώνει για το έργο Οιδίπους Τύραννος του Σοφοκλή που έχει ανεβάσει το Θέατρο Τέχνης Αυστραλίας.
>;;;;;;;
.
.

.
κ. Μαρία Ηροδότου
, συντονίστρια του Προγράμματος Νεοελληνικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο LaTrobe της Μελβούρνης. H κ. Hροδότου μας ενημερώνει για τον κίνδυνο διακοπής του προγράμματος εξ αιτίας της υλοποίησης των μεταρυθμίσεων του BradleyReport 2009.
>;;;;;;;
.
.

κ. Γιάννης Πελεκανάκης, ταμίας του Αυστραλιανού Μακεδονικού Γνωμοδοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Πελεκανάκης μας ενημερώνει για την προσπάθεια δημιουργίας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής φίλων της ΠΓΔΜστο πολιτειακό Κοινοβούλιο της Βικτώριας.
.


κ. Λάμπη Εγγλέζος, καθηγητής στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση απο την Μελβούρνη. Ο κ. Εγγλέζος μας ενημερώενει για την Μάχη τουFromellesστην Γαλλία κατά την διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και την ακανακάλυψη ομαδικών ταφών Αυστραλών στρατιωτών απο την μάχη αυτή 90 χρόνια αργότερα, απο τον ίδιο!

.
κ. Στήβ Γεωργανάς
, Ομοσπονδιακός Βουλευτής του Εργατικού Κόμματος της έδρας του Hindmarsh. Ο κ. Γεωργανάς μας νημερώνει για το πρόσφατο φόρουμ που διοργάνωσε ο ίδιος στην Αντελαϊδα και την επίσημη θέση της Αυστραλίας για το «Κυπριακό» και «Μακεδονικό».
.
.

κ. FrancieWilson, κοινωνικός λειτουργός στο Ελληνικό Κέντρο Πρόνιας του Σίδνευ. Η κ. Wilson μας ενημερώνει για την ιστορία του οργανισμού και τα προγράμματα που διαθέτει για την Ελληνική Παροικία.
.


Professor ‘Αναστάσιος Τάμης, καθηγητής του προγράμματος Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Notre Dame της Δυτικής Αυστραλίας. Ο Professor Τάμης, μας ενημερώνει για τo τελευταίο του βιβλίο Greeks in the Far Orient το οποίο περιγράφει την μετανάστευση Ελλήνων στις χώρες τις ‘Απω Ανατολής.
.
>;;;;;;;

Δρ. Παναγιώτης Διαμαντής, καθηγητής στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και υφηγητής στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Σίδνευ. Ο κ. Διαμαντής μας ενημερώνει για την πρόσφατη ημέρα μνήμης, εθνικού προσκυνήματος και κατάθεσης στεφάνων στο Ballarat.
.
.
.
Professor Ιάκωβος Μιχαηλίδης, καθηγητής του Ιστορικού-Αρχαιολογικού Τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ο Δρ. Μιχαηλίδης μας ενημερώνει για την επίσκεψή του στην Αυστραλία καθώς και για το Μακεδονικό.
>;;;;;;;
.

.
κ. Θανάσης Συνοδινός
, φιλελεύθερος γερουσιαστής της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης Αυστραλίας. Ο κ. Συνοδινός μας ενημερώνει την για πολιτική κατάσταση στην Αυστραλία και την πορεία της σημερινής Κυβέρνησης.


.

Δρ. ‘Ολγα Σαραντοπούλου, Γραμματέας στο Παγκόσμιο Προεδρείο του Συμβουλίου του Αποδήμου Ελληνισμού. Η Δρ. Σαραντοπούλου, μας ενημερώνει για τις επιπτώσεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου για τους ομογενείς μόνιμους κάτοικους του εξωτερικού αλλά και την απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης να μην χρηματοδωτεί πλεον το ΣΑΕ.
.

.
κ. Αναστάσιος Κυρίτσης
, πρόεδρος της Επιτροπής Αυστραλο-Ελληνικού Μνημείου Μελβούρνης. Ο κ. Κυρίτσης μας ενημερώνει για την κατάθεση στεφάνου στο Αυστραλο-Ελληνικό Μνημείο Μελβούρνης στα πλαίσια της 28η Οκτωμβρίου καθώς και για την ημέρα τιμής προς τον ιστορικό Λάμπη Εγγλέζου που ετοιμάζει η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Μελβούρνης.
.

κ. Νίκος Ξενοφών, ανεξάρτητος γερουσιαστής της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης Αυστραλίας. Ο κ. Ξενοφών μας ενημερώνει για τίς μεταρυθμίσεις της Κυβέρνησης αναφορικά με τον τζόγο αλλά και τις ενέργιες για την αναγνώριση της γενοκτωνίας των Ποντίων απο το Αυστραλιανό Κοινοβούλιο.
.
.
κ. Ιωάννης Τριπιδάκης
, δικηγόρος του Αρείου Πάγου. Ο κ. Τριπιδάκης μας ενημερώνει για την κυριότητα σε ακίνητα στην Ελλάδα και τον κύνδινο της «χρησικτησίας» για όλους τους Ελληνο-Αυστραλούς με περιουσία στην Ελλάδα.

..

.
κ. Μαρία Γιαννίση
, γραμματέας του Αυστραλιανού Ελληνικού Συμβουλίου ΝΝΟ. Η κ. Γιαννίση μας ενημερώνει για την παράσταση – αφιέρωμα στην ζωή και το έργο της ρεμπέτισσας Ρόζα Εσκενάζυ που οργάνωσε το Αυστραλιανό Ελληνικό Συμβούλιο.
.
.

.
κ. Κατερίνα Βερβέρη
,
φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Μελβούρνης. Η κ. Βερβέρη μας ενημερώνει για την έρευνα που παρουσίασε και για την οποία βραβεύτηκε στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Ολυμπιακής ‘Αμιλλας στην Θεσσαλονίκη.

.
.

.
κ. Iωάννης Αποστολάκης
, μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Ελληνικού Πολιτιστικού Φεστιβάλ Αδελαϊδας “Οδύσσεια”. Μας μιλάει για τους στόχους και περιεχόμενο του Φεστιβάλ.
.
.
>;;;;;;;
.
κ. Μαρία Βαμβακινού ΜΡ, βουλευτίνα του Calwell του Ομοσπονδιακού Εργατικού Κόμματος Αυστραλίας
. Μας μιλάει για την ψύφιση του φόρο ρύπανσης (Carbon Tax) και την σημασία της μεταρύθμισης για το μέλλον της Αυστραλίας..>;;;;;;;
>;;;;;;;
.

.
κ. Γιώργος Καναράκης καθηγητής στην σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Charles Sturt της Αυστραλίας. Μας μιλάει για την ιστορία των Ελληνικών ΜΜΕ στην Αυστραλία.


>;;;;;;;
.
κ. Jenny Bloomfield, πρέσβειρα της Αυστραλίας στην Ελλάδα. Μας μιλάει για θέματα μετανάστευσης και την διημερίδα του Υπουργείο Μετανάστευσης της Αυστραλίας στην Αθήνα στις 8-9 Οκτωμβρίου 2011.
>;;;;;;;
.

.
κ. Βασίλειος Γκόκας
, νέος συντονιστής Εκπαίδευσης Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας. Μας μιλάει για τις αρμοδιώτητες του και τις περικοπές εξ αιτίας την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.
>;;;;;;;

.
κ.
Μιχάλης Τσιανίκας, διευθυντή της έδρας Νοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Flinders της Νότιας Αυστραλίας. Μας μιλάει για την έδρα αλλά και τον «Λόγο», το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού.
>;;;;;;;

.
κ. Μαρία Βαμβακινού ΜΡ, βουλευτίνα του Calwell του Ομοσπονδιακού Εργατικού Κόμματος Αυστραλίας. Μας μιλάει για το Πολυπολιτισμικό Συμβούλιο Αυστραλίας και το Πρόγραμμα Πρεσβευτών.
>;;;;;;;

.
κ. Αναστάσιος Κυρίτσης
, πρόεδρος της Επιτροπής Αυστραλο-Ελληνικού Μνημείου Μελβούρνης. Mας μιλάει για την συμετοχή Ελληνο-Αυστραλών στις ένοπλες δυνάμεις της Αυστραλίας.
>;;;;;;;
.

.
κ. Χάρης Δανάλης
, πρόεδρος της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας του Σίδνευ. Μας μιλάει για νέα της Κοινότητας καθώς και για το 18ο Φεστιβάλ κινηματογράφου που διοργανώνεται στον Σίδνευ τον Οκτώβριο.
>;;;;;;;

κ. Νίκος Κότσιρας
, Υπουργός Πολυπολιτισμικών Υποθέσεων της Βικτώριας. Μας μιλάει για την υποστύριξη δημιουργίας μόνιμης έκθεσης που θα εξιστορεί το πέρασμα των Ελλήνων από την Μπονεγκίλα.
>;;;;;;;
>;;;;;;;

.
κ. Κυριάκος Τοχούρογλου
, τρεις φορές πρωταθλητή Ελλάδας με τον Ολυμπιακό και ισάριθμες κυπελλούχος, με τον Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης αντίστοιχα. Μας μιλάει για την ίδρυση ποδοσφαιρικής ακαδημίας του Ολυμπιακου στην Αυστραλίας.

>;;;;;;;

.


κ. Γιώργος Αγγελόπουλος
, συντονιστής του ΣΑΕ Ωκεανίας και Άπω Ανατολής. Μας κάνει ενημέρωση για τους Πανελλήνιους Αγώνες Ωκεανίας στο Ντάργουϊν.
>;;;;;;;
>;;;;;;;
.

.
κ. Αντώνης Δρακόπουλος
, επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Νεοελληνικών του Πανεπιστημίου Σύδνεϋ. Μας μιλάει για την Νεοελληνική έδρα και τί προσφαίρει στην ομογένεια του Σίδνευ!
>;;;;;;;

.
κ. Xρήστος Καραντζάς
, καθηγητής και γιος του βραβευμένου με το OrderofAustralia Κωνσταντίνου Καραντζά. Μας μιλάει για την προσφορά του πατέρα του Κωνσταντίνου, στον πολιπολιτιμσό της Αυστραλίας, και στην Ελληνική Κοινότητα του Νιούκαστλ.

.
κ. Μαρία Βαμβακινού ΜΡ
, βουλευτίνα του Calwell του Ομοσπονδιακού Εργατικού Κόμματος Αυστραλίας. Μας μιλάει για τον φόρο ρύπανσης (Carbon Tax).

.
.

κ. Δημήτρης Τσέρος, πρώην πρόεδρος της Καλυμνιακής Φιλανθρωπικής Αδελφότητας Μελβούρνης & Βικτώριας. Μας μιλάει για την ίστορια και τις δραστηριώτες του οραγνισμού.
>;;;;;;;

κ. Γιάννης Πελεκανάκης, ταμίας του Αυστραλιανού Μακεδονικού Γνωμοδοτικού Συμβουλίου. Μας μιλάει για την απόρριψη της προσφυγής φυλετικής δυσφήμησης κατά σκοπιανής εφημερίδας που σε άρθρο της αναφερόταν υποτιμητικά προς τους ‘Ελληνες, χαρακτηρίζοντάς τους ως «φρικιά της φύσης» και «μπασταρδεμένα διαταραγμένα τέρατα».
>;;;;;;;

http://www.sendspace.com/file/6hsmfz
κ. Ευάγγελο Μπόγια
, αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νότιας Αυστραλίας. Μας μιλάει για την ίδρυση και προσφορά της Κοινότητας στον Ελληνισμό της Νότιας Αυστραλίας.
>;;;;;;;

κ. Γιώργος Καπηνιάρης
, βραβευμένος ΄Ελληνο-Αυστραλός κωμικός. Μας μιλάει για την ζωή του, την κωμωδία στην Αυστραλία γενικά, αλλά και για την καινούργια ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ΒΙG MAMMA’S BOY.

.

Click Here 2 Get Free Comment Pics

.

CLICK ON THE PDF LINKS BELOW AND DOWNLOAD TO YOUR OWN COMPUTER TO OPEN UP.
ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ PDF ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ.
.
.
κ. Αγγελος Μποροδήμος
, μηχανικóς των θρυλικων ΠΑΤΡΙΣ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΣ, ΕΛΛΗΝΙΣ. Μας μιλάει για την μεταναστευση των Ελληνων την εποχη του 1960.

l
>;;;;;;;

.
κ. Xρήστος Καραντζάς
, καθηγητής και γιος του βραβευμένου με το Order of Australia Κωνσταντίνου Καραντζά. Mας μιλάει για την προσφορά του πατέρα του στην Ελληνική Παροικία του Νιούκαστλ αλλά και στον πολυπολιτισμό της σύγχρονης Αυστραλίας.

.
κ. Μαρία Βαμβακινού ΜΡ
, βουλευτίνα του Calwell του Ομοσπονδιακού Εργατικού Κόμματος Αυστραλίας. Μας μιλάει για τον φόρο ρύπανσης (Carbon Tax).

.
.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

>;;;;;;;
.
>;;;;;;;
,.
κ. Γιώργος Καπηνιάρης
, βραβευμένος ΄Ελληνο-Αυστραλός κωμικός. Μας μιλάει για την ζωή του, την κωμωδία στην Αυστραλία γενικά, αλλά και για την καινούργια ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ΒΙG MAMMA’S BOY.

.

<;;;img class=”aligncenter” src=”http://www.glitterglobe.com/glitter-graphics/lines/9.gif&#8221; alt=”Click Here 2 Get Free Comment Pics” border=”0″ /

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.